2018-04-19 01:00:29
Φωτογραφία για Ο διάσημος αθλητής έχασε την φωνή του από το… πολύ σεξ!
Νέα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο θρύλος του WWE o Jerry «The King» Lawler, σοκάροντας τους φανς του. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο κατά κόσμον Jerry O’Neil Lawler, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2012 υπέστη καρδιακή προσβολή πάνω στο ρινγκ, πρόσφατα είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής με την αρραβωνιαστικιά του!

 Μόλις τρεις περίπου εβδομάδες πριν από τους αγώνες WrestleMania 34, ο 68χρονος πια παλαιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει γλαφυρές λεπτομέρειες για το πώς ένας… μαραθώνιος σεξουαλικής επαφής με το άλλο του «μισό», Lauryn McBride, κατέληξε σε εφιάλτη.

 «Σηκώθηκα και είπα κάτι στην Lauryn αλλά δεν αισθανόμουν τίποτα. Μου απάντησε «τι είπες» και τότε συνειδητοποίησα πως αυτό που ήθελα να πω δεν ακούστηκε σωστά. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και με προέτρεψε «Θεέ μου Τζέρι, κοιτάξου στον καθρέφτη»», εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας: «Περπάτησα ως το μπάνιο, κοίταξα στον καθρέφτη και όλη η δεξιά πλευρά του στόματός μου είχε πέσει στο πηγούνι μου».

 Ο Lawler συνειδητοποίησε τότε πως δεν μπορούσε καν να μιλήσει, ενώ η αρραβωνιαστικιά του φώναξε: «Ω Θεέ μου, έπαθες εγκεφαλικό!». Ο «Βασιλιάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλική αιμορραγία μεταφέροντάς τον στην εντατική. Ο ήδη τρεις φορές χωρισμένος Lawler δεν μπόρεσε να μιλήσει για πάνω από δύο ημέρες, ωστόσο εκπλήσσοντας ευχάριστα τους γιατρούς, όχι μόνο παρουσίασε θεαματική βελτίωση, αλλά αναμένεται να αναλάβει δράση στο ερχόμενο WrestleMania.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ