2018-04-19 00:36:57
Φωτογραφία για Νέο κρούσμα κλοπής στο ΕΣΥ
By: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus

Καθημερινότητα τείνουν να γίνουν τα φαινόμενα ανομίας στα δημόσια νοσοκομεία. Τελευταίο “κρούσμα” η κλοπή πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Την καταγγελία έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος. Σύμφωνα με αυτή, πρόκειται για ένα βρογχοσκόπιο αξίας 11.000 ευρώ, το οποίο εξαφανίστηκε από το Πνευμονολογικό Τμήμα στο διάστημα της τελευταίας εβδομάδας. Η αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν ήδη υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει καταγραφεί κάποιο στοιχείο αναφορικά με την ταυτότητα των ενόχων ή τον τρόπο δράσης τους.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι το Μάιο σπείρα Κολομβιανών έκλεψε πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα από κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας αλλά και από νοσοκομεία της περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και βρογχοσκόπια. Μέρος των μηχανημάτων αυτών, ευτυχώς, εντοπίστηκε και επεστράφη, χάρη στις προσπάθειες των ελληνικών αρχών.

Αν και από τότε δεν είχαμε φαινόμενο ανάλογης σοβαρότητας, μικροδιαρρήξεις και κλοπές προσωπικών αντικειμένων αποτελούν συχνό φαινόμενο στα νοσοκομεία, το ίδιο και τα φαινόμενα βίας, υποδηλώνοντας την ανάγκη αυξημένων μέτρων φύλαξης στο ΕΣΥ.

Πηγή: amna.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ