2018-04-20 19:28:19
Φωτογραφία για Ούτε ο Εσκομπάρ να ήταν - Σε κελί «5 αστέρων» και με δικό του μάγειρα το «Λίπος»
Μέχρι και μάγειρα στις Φυλακές Διαβατών είχε ο αρχιμαφιόζος..

"Το κελί του διέθετε κλιματισμό που αγόρασε ο ίδιος, όταν η αίτηση που έκανε εγκρίθηκε λόγω των προβλημάτων υγείας του, ενώ όταν προαυλιζόταν συνοδευόταν από πέντε «δικούς» του, για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα, είχε «προσωπικό μάγειρα», γιατί λόγω της υγείας του δεν μπορούσε να τρώει το ίδιο φαγητό με τους άλλους και, παρότι μαγείρευε άνθρωπός του, δεν το έβαζε στο στόμα του αν προηγουμένως δεν το είχε δοκιμάσει ένας εκ των συντρόφων του."

Μου φαίνεται πως όσο πιο "κακός" είσαι, τόσο πιο καλά περνάς στη φυλακή... Κάτι σαν άγραφος νόμος..

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Μέχρι και μάγειρα στις Φυλακές Διαβατών είχε ο αρχιμαφιόζος

Κινούσε τα νήματα της ρωσικής μαφίας σε όλο τον πλανήτη, τον αναζητούσε η... μισή Ευρώπη με διωκτικά έγγραφα, αλλά οι ελληνικές Αρχές αρνούνταν να εκδώσουν τον Γεωργιανό αρχιμαφιόζο Λάσα Σουσανασβίλι, που ο ίδιος ο Ομπάμα είχε χαρακτηρίσει ως «υπ' αριθμόν ένα κακοποιό στον κόσμο», με αποτέλεσμα να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο με την Ισπανία!


Αντίθετα, τον άφησαν να περνάει... ζάχαρη στις Φυλακές Διαβατών, σε κελί με κλιματισμό, προσωπικό μάγειρα και δοκιμαστή (!) για το φαγητό του, προτού τον αφήσουν τελικά ελεύθερο για λόγους υγείας και... αποσυμφόρησης των φυλακών!

Λόγω όγκου

Ο 57χρονος αρχιμαφιόζος, που ήταν γνωστός ως «Λίπος», λόγω του όγκου του, συνελήφθη τη Δευτέρα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος των γαλλικών Αρχών για διακεκριμένες κλοπές που έγιναν από το 2016 έως σήμερα.

Με τους 13 συνεργούς του (ανάμεσα στους οποίους δύο ηγετικά κεφάλια της ρωσόφωνης μαφίας στην Ελλάδα) κατηγορούνται για 56 διαρρήξεις και στη χώρα μας με λεία 1.000.000 ευρώ!

Ωστόσο, η εγκληματική δραστηριότητα που επέδειξε, όταν ανέλαβε τα ηνία της μαφίας στην Ευρώπη, μετά τη δολοφονία του 75χρονου Ασλάν Οσογιάν ή «παππού Χασάν», του οποίου υπήρξε πρωτοπαλίκαρο, τον Ιανουάριο του 2013 στη Μόσχα, επεκτάθηκε σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ελβετία!

Ο 57χρονος ήταν έγκλειστος στα Διαβατά με ποινή κάθειρξης 14 ετών για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά ύστερα από ένα εγκεφαλικό μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία συνοδευόμενος από αστυνομικούς, καθώς θεωρούνταν στόχος για αντίπαλες μαφιόζικες οργανώσεις.

Στις φυλακές ήταν αρχηγός, όπως τον αποκάλεσε στο δικαστήριο αστυνομικός. Φύλακες και συγκρατούμενοι είπαν ότι η διαμονή του στα Διαβατά διέφερε από των υπολοίπων.

Το κελί του διέθετε κλιματισμό που αγόρασε ο ίδιος, όταν η αίτηση που έκανε εγκρίθηκε λόγω των προβλημάτων υγείας του, ενώ όταν προαυλιζόταν συνοδευόταν από πέντε «δικούς» του, για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα, είχε «προσωπικό μάγειρα», γιατί λόγω της υγείας του δεν μπορούσε να τρώει το ίδιο φαγητό με τους άλλους και, παρότι μαγείρευε άνθρωπός του, δεν το έβαζε στο στόμα του αν προηγουμένως δεν το είχε δοκιμάσει ένας εκ των συντρόφων του.

πηγή: espressonews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ