2018-04-22 10:01:12
Φωτογραφία για O Δημήτρης Παπανώτας μιλάει για όλους και για όλα...
Είναι πάντα ιδιαίτερα καυστικός και δε μασάει τα λόγια του. Κάθε φορά που ενημερωνόμαστε πως θα συνεντευξιαστεί είμαστε έτοιμοι και για τις πιο σκληρές δηλώσεις, οι οποίες πάντα ξεσηκώνουν πλήθος αντιδράσεων. Ο λόγος δεν είναι για άλλον από το Δημήτρη Παπανώτα το δημοσιογράφο και συνεργάτη του «Happy Day», που γνωρίζει όσο λίγοι από τηλεόραση.

Αυτή τη φορά, στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» έριξε τα βέλη του στο πολυσυζητημένο reality του ΣΚΑΙ, Power of Love. Όταν ζητήθηκε η γνώμη του για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είπε « Είναι χειρότερο από το Big Brother. Είναι ντροπή. Να ζευγαρώνεις στην τηλεόραση;». Συγκεκριμένα για τη Mαρια Μπακοδήμου είπε πως «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά» που δέχθηκε να το παρουσιάσει.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το πολυσυζητημένο θέμα του Πέτρου Κωστόπουλου, τον οποίο και θεωρεί ικανό πρόσωπο με αισθητή την απουσία του από την τηλεόραση. Μάλιστα, δε δίστασε να το συγκρίνει με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, με νικητή τον πρώτο στην παρουσίαση των late night shows. Όταν ο λόγος ήρθε στην αγαπημένη του Σταματίνα, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται επί σειρά ετών, είπε χαρακτηριστικά πως «Είναι η μόνη παρουσιάστρια που μπορεί να κάνει ψυχαγωγία και ενημέρωση».


Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, το βαρύ πυροβολικό του σταθμού του, παραδέχθηκε πως όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα και δε γίνεται να είναι κάθε χρόνο άψογα τα νούμερο τηλεθέασης, «Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την ακολουθούν οι φωτογράφοι κάθε μέρα. Είναι brand name.» Αυτή που του λείπει όμως από την TV είναι η Μαρία Ηλιάκη που είχαν επίσης συνεργαστεί στην εκπομπή «Κους Κους»: «Είναι κακό να φεύγουν ταλαντούχοι άνθρωποι για να μπαίνουν στη θέση τους ατάλαντοι».

Εντύπωση μας έκανε και η παραδοχή του πως στην αρχή του ξένιζε η Φαίη Σκορδά εξαιτίας της πολύ σέξι παρουσίας της, αλλά πλέον του αρέσει, ενώ για τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα χρησιμοποίησε το χαρακτηρισμό «χαμαιλέοντας», αναγνωρίζοντάς του πως ταιριάζει σε πολλά concept. Τέλος, στο στόχαστρο βρέθηκαν και ο «υπερεκτιμημένος» Νίκος Μουτσινάς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που θεωρεί πως δεν ανέδειξαν επάξια τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ