2018-04-22 12:49:20
Φωτογραφία για Κι όμως! Απίστευτη ζήτηση για τα Sirina Erotic Awards
Απίστευτη είναι η ζήτηση γτα τα 1α Sirina Erotic Awards που θα διεξαχθούν τον Μαΐο στο κλειστό γυμναστήριο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πηγές αναμένεται να υπαρξει sold out.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Sirina θα αναβιώσει στο Ολυμπιακό στάδιο του tae kwon do στο Παλαιό Φάληρο, τα πρώτα παγκόσμια βραβεία Ερωτικού κινηματογράφου που γίνονταν στις Κάννες! Μια φαντασμαγορική red carpet διοργάνωση, εφάμιλλη των Αμερικανικών βραβείων AVN του Las Vegas, που έρχεται να γράψει μια νέα χρυσή σελίδα παγκοσμίως στα βραβεία ερωτικού κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση θα παραστεί όλη η βιομηχανία του ερωτικού θεάματος, από ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς αλλά και διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές της εγχώριας και παγκόσμιας show biz, οι οποίοι θα δώσουν μια πρωτόγνωρη και φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην Αθήνα, κάνοντας την, την πιο ερωτική πόλη του κόσμου… το Σάββατο στις 5 Μαΐου.


Φυσικά, μετά το πέρας των βραβείων θα ακολουθήσει celebrity party με διάφορα event και γνωστούς DJ που θα δώσουν το ιδιαίτερο χρώμα και τη μουσική σε μια μαγική βραδιά.

** Η έναρξη του event θα είναι στις 22:00 ενώ οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές από τις 20:00

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 25 ευρώ.

Τα εισιτήρια για τους καθήμενους θα πωλούνται προς 35 ευρώ.

Τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 500 ευρώ για τραπέζι 5 ατόμων με μια φιάλη.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο δίκτυο της Viva
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ