2012-06-01 04:35:08
Φωτογραφία για Σε έξαλλη κατάσταση ο Ρέμος
 Ποιές φήμες τον έβγαλαν από τα ρούχα του;

Κακόγουστο αστείο οι φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από λίγη ώρα που ήθελαν το Αντώνη Ρέμο να  νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής .Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγω για τροχαίο, ενώ λίγο αργότερα διαδόθηκε πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε ένα ατύχημα στο σπίτι του και συγκεκριμένα πως είχε πέσει από τις σκάλες . Άλλες φήμες μιλούσαν για εσπευσμένη εισαγωγή του τραγουδιστή στο νοσοκομείο, τονίζοντας πως ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Αρκετοί διευθυντές περιοδικών επικοινώνησαν μέσω μηνυμάτων με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του τραγουδιστή Κατερίνα Σιδερίδου και ρωτούσαν επίμονα να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί στον καλλιτέχνη. Οι πληροφορίες αυτές όπως ήταν φυσικό δεν άργησαν να φτάσουν και στα αυτιά του διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Ρέμου “Heaven” Μάκη Πουνέντη, ο οποίος όντας ανήσυχος προσπάθησε και αυτός με τη σειρά του να επικοινωνήσει τόσο με τον ίδιο τον καλλιτέχνη όσο και με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του καλλιτέχνη κα Σιδερίδου, προκειμένου να μάθει για την κατάσταση της υγείας του Ρέμου.


Ο γνωστός ρεπόρτερ Νίκος Τσιλιπουνιδάκης επικοινώνησε για χάρη του Lay –Out.gr κατευθείαν με τον ίδιο τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος μεταξύ άλλων τον διαβεβαίωσε ότι χαίρει άκρας υγείας . Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής τη στιγμή που μίλησε με τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη πήγαινε παρέα με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ και καλούς φίλους σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής για φαγητό, ωστόσο ήταν φανερά ενοχλημένος από τις άσχημες φήμες που διαδίδονται εις βάρος του. στον Τσιλιπουνιδάκη. «Είμαι μια χαρά Νίκο μου , δεν ξέρω ποιοι διαδίδουν αυτές τις φήμες , σίγουρα πάντως δεν είναι άνθρωποι που με συμπαθούν» δήλωσε στον Τσιλιπουνιδάκη και τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα αφήσει έτσι το θέμα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Αντώνης Ρέμος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τις φήμες αυτές να περάσουν στο «ντου κου», αφού εξαιτίας κάποιων …ο γνωστός καλλιτέχνης αναγκάστηκε αδίκως να τηλεφωνήσει σε συγγενείς και φίλους προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σπίτι της Lady Gaga...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το σπίτι της Lady Gaga...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ