2018-04-26 17:07:24
Φωτογραφία για Υποβιβασμός του Γ.Σ Καματερού στην Α2 ανδρών
Τον υποβιβασμό του ΓΑΣ Καματερού στην Α2 ανδρών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ, μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλημάτων, λόγω της παραίτησής του από τον πρώτο αγώνα των πλέι-άουτ με τον Φοίβο Συκεών.

Εφαρμόζοντας τη γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων, η ομοσπονδία απέβαλε την αθηναϊκή ομάδα από τη συνέχεια των πλέι-άουτ, κατατάσσοντάς την στην 11η θέση της Α1, ενώ παράλληλα της επέβαλε και ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Κατόπιν αυτού, ο Φοίβος Συκεών (9ος) και ο ΓΣ Δράμα (10ος) θα αγωνίζονται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΓΑΣ Καματερού αποφάσισε να μην κατέβει στο πρώτο ματς των πλέι-άουτ με το Φοίβο Συκεών, που ήταν προγραμματισμένος για το προηγούμενο Σάββατο (21/4) στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της αποχής των παικτών της ομάδας για οικονομικούς λόγους. Η απόφαση αυτή, όμως, δεν επέφερε μόνο το μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και την απώλεια της σειράς με τον Φοίβο, αλλά και τον απευθείας υποβιβασμό στην Α2 του Καματερού, που σε διαφορετική περίπτωση, θα έπαιζε εναντίον του ΓΣ Δράμα στη Β΄ φάση των πλέι-άουτ (και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ