2018-04-28 16:06:25
Φωτογραφία για Η DP World Limassol εγκαινιάζει το νέο Επιβατικό Τερματικό στο Λιμάνι Λεμεσού
Τα εγκαίνια του νέου, υπερσύγχρονου επιβατικού τερματικού θα πραγματοποιήσει η διαχειρίστρια εταιρεία, DP World Limassol, την Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018, στις 19:00, στο λιμάνι Λεμεσού. Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DP World, Sultan Ahmed Bin Sulayem. Στην εκδήλωση θα παραστούν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ηγετικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κλάδου της Κύπρου και του εξωτερικού.

Η DP World Limassol προχώρησε σε μία σειρά στρατηγικών επενδύσεων και στοχευμένων δράσεων στο λιμάνι Λεμεσού, με στόχο να καταστεί ο κορυφαίος διαχειριστής λιμένων στην Ανατολική Μεσόγειο. Ενισχύοντας, παράλληλα με τη λειτουργία του υπερσύγχρονου επιβατικού τερματικού και την εξυπηρέτηση περισσότερων πλοίων, τη θέση της ως λιμένας βάσης.

Η εταιρεία  εξυπηρέτησε κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της πέραν των 91.000 επιβατών με την κατάπλευση 85 πλοίων από 11 εταιρείες κρουαζιέρας, θέτοντας γερά θεμέλια για ανάπτυξη του τομέα της κρουαζιέρας
. Επιπλέον, επιδιώκοντας να καταστήσει την Κύπρο ως ελκυστικό προορισμό για τις κρουαζιέρες που διενεργούν δρομολόγια σε Αγίους Τόπους, Μεσόγειο και άλλους μοναδικούς προορισμούς, η DP World Limassol διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ως μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας.

Η DP World Limassol, επενδύει συστηματικά σε όλους τους τομείς του λιμανιού, διασφαλίζοντας πολλαπλά οφέλη για την κυπριακή οικονομία και ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα και την τοπική κοινότητα, με την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την προώθηση του εμπορίου.

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby ανέφερε πως «Βασισμένη στην πελατοκεντρική φιλοσοφία που διέπει κάθε λειτουργία της, η DP World Limassol, εστιάζει στην προώθηση επενδύσεων που θα ενισχύσουν την εξυπηρέτηση περισσότερων κρουαζιερόπλοιων και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μεγαλύτερων σκαφών».

Ακολούθως, ο κ. Meaby πρόσθεσε πως «η λειτουργία του νέου επιβατικού τερματικού και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων συνεπάγεται την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών για όλους τους πελάτες μας. Είναι μία σημαντική στιγμή για εμάς στην DP World Limassol, με το νέο επιβατικό τερματικό, ως πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης, να διανοίγει νέες προοπτικές για την Κύπρο και τη Λεμεσό».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ