2012-06-01 12:27:21
Φωτογραφία για Οταν λέμε όλοι εννοούμε... Παναθηναϊκός!
Η αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του τίτλου μέσα στο ΣΕΦ στον 5ο και καθοριστικό τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό περισσεύει και στις τάξεις του «εξάστερου» όλοι πια μετρούν αντίστροφα τις ώρες...Η συσπείρωση στις τάξεις παικτών, τεχνικού επιτελείου, διοίκησης και οπαδών βρίσκεται στο 100% και αυτό που πλέον προσδοκούν άπαντες είναι το βράδυ του Σαββάτου (02/06) να εξελιχθεί σε μια μεγάλη Παναθηναϊκή γιορτή, με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή για 14η φορά στη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας.

Μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς το πάθος και το μοναδικό ομαδικό πνεύμα που διακρίνει τους παίκτες του Ομπράντοβιτς και χαρακτηρίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την κορυφαία ελληνική ομάδα όλων των εποχών.

Γιατί όταν λέμε όλοι εννοούμε... Παναθηναϊκός και το απόγευμα του Σαββάτου (02/06) όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, έστω και εξ αποστάσεως θα βρίσκονται εκεί. Στο ΣΕΦ. Δίπλα στον Ζοτς και τους παίκτες του! Έτσι κι αλλιώς, αυτοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και έχουν το δικό τους τρόπο, τον τρόπο του αιώνιου πρωταθλητή για να τα καταφέρουν. Ξανά...
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται ο Πούτιν
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται ο Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ