2018-05-02 21:27:16
Φωτογραφία για ΚΛΑΜΑ - Έτσι θα ήταν οι παίκτες του Power of Love αν ήταν κούκλες... [photos]
Κάποιοι και κάποιες από αυτούς δεν αποκλείεται να είναι ήδη Tο ριάλιτι σχέσεων ή κοινωνικό πείραμα, κατά τους δημιουργούς του, του ΣΚΑΪ και του Τούρκου παραγωγού Ατσούν Ιλικάλι κερδίζει διαρκώς πόντους και ανεβαίνει στα νούμερα της τηλεθέασης και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό. Σίγουρα όμως ένας από τους παράγοντες που βοηθούν είναι οι παίκτες καρικατούρες.

Γράφει ο Βαγγέλης Χαντζής

Οι χαρακτήρες που συνθέτουν τις δύο «ομάδες», αντρών και γυναικών, είναι κατά μεγάλη πλειοψηφία επίπεδοι, επιφανειακοί και στηρίζονται κυρίως στην επιτηδευμένη εξωτερική τους εμφάνιση. Κατά κύριο λόγο βλέπουμε πλαστικές γυναίκες με μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων που έγιναν για αισθητικούς λόγους και άντρες που για τρία γεύματα την ημέρα τρώνε μόνο σκόνη πρωτεΐνης.

Το πλαστικό κυριαρχεί στο σπίτι και από μόνο του μας έδωσε την ιδέα και την έμπνευση για ένα εικονικό συγκριτικό φωτορεπορτάζ. Αν οι παίκτες του Power of Love δεν ήταν άνθρωποι με ψυχή και ανθρώπινα όργανα, αλλά άψυχες κούκλες, ποια μορφή θα είχε ο καθένας τους.

Κάτσαμε και επιλέξαμε τις κούκλες που θα ταίριαζαν καλύτερα στον κάθε παίκτη. Ως εξωτερική εμφάνιση αλλά και ως προσωπικότητα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ