2018-05-02 21:31:44
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΟΙ κ.κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ F-16
«Επικίνδυνο ερασιτεχνισμό στον χειρισμό της διαδικασίας προμήθειας των αναγκαίων για τη χώρα εξοπλιστικών προγραμμάτων» καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, μέσω του βουλευτή της, Βασίλη Κικίλια.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κικίλιας σημειώνει πως «από σημερινά δημοσιεύματα, ενημερωνόμαστε για την απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά στην αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Σε αυτά αναφέρονται αναλυτικά τα ποσά που θα εκταμιεύονται ανά έτος μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας».

Κατηγορεί επίσης τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ότι «εξακολουθούν να κινούνται εξωθεσμικά και να αγνοούν τη Βουλή των Ελλήνων, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι απαιτείται θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων».

Καταλήγοντας, τονίζει ότι «η Νέα Δημοκρατία από την αρχή ήταν θετική στον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F-16, τηρώντας, όμως, τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες και διασφαλίζοντας την πλήρη ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ