2012-06-01 14:52:11
Φωτογραφία για Εγκαινιάζεται τον Ιούλιο η εντυπωσιακή αίθουσα αγαλμάτων του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου
Ευχάριστα νέα αναμένεται να προκύψουν από την επίσκεψη της γ.γ. του Υπουργείου Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη στο Ηράκλειο.

Πρώτο στην ατζέντα βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, που μετά από χρόνια που παραμένει με λουκέτο ... επιστρέφει - μερικώς μεν, δυναμικά δε!

Μέσα στον Ιούλιο πρόκειται, εκτός απροόπτου, να εγκαινιαστεί η εντυπωσιακή αίθουσα των αγαλμάτων του Μουσείου, μία αίθουσα - στολίδι, που θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη λειτουργία του μουσείου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν σε σχέση με το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου φαίνεται πως οδεύουν προς επίλυση, κάτι που θα επικυρωθεί στη μεσημεριανή συνάντηση που θα έχει η κ.Μενδώνη με τον ανάδοχο και υπηρεσιακούς παράγοντες. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της αρχαιολογικής υπηρεσίας, ενώ αμέσως μετά η γ.γ. του Υπ.Πολιτισμού θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και το δήμαρχο Ηρακλείου, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία του έργου, αλλά και να συζητήσουν για άλλα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι στις "βαλίτσες" της η Λίνα Μενδώνη φέρνει ακόμη ένα καλό νέο, που δεν είναι άλλο από την έγκριση του ΚΑΣ για εργασίες στην Πύλη Σαμπιονάρα.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ληστεία στα ΕΛΤΑ Π. Φαλήρου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ληστεία στα ΕΛΤΑ Π. Φαλήρου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ