2018-05-08 21:39:39
Φωτογραφία για Το 34ο Πανελλήνιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Άγιο Νικόλαο
«Η συνεργασία με το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αλλά και με την Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντική, κυρίως σε ότι αφορά την διοργάνωση

του 34ου Πανελληνίου Συνεδρίου που ξεκινά την Πέμπτη 10 Μαίου (18:00 μ.μ) στο ξενοδοχείο Mirabello. Θεωρούμε, ότι η υλοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης με θέμα την παράνομη οπλοχρησία, θα συμβάλλει εν πολλοίς  στην σωστή ενημέρωση του κόσμου προκειμένου ν΄αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις της σημερινής εποχής».

Στις επισημάνσεις αυτές προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο δημαρχείο της πόλης, προκειμένου να παρουσιαστεί το πρόγραμμα του 34ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών- που για πρώτη φορά παρουσία 350 συνέδρων -πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο.

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μανόλης Κλώντζας, αναφερόμενος στην παραπάνω διοργάνωση, υπογράμμισε ότι στο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης, αναμένεται να τεθούν σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν συνολικά την κοινωνία.


Ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης κ. Ιωάννης Καραπατάκης, μιλώντας για το θέμα που επελέγη να παρουσιαστεί στο φετινό συνέδριο : “Παράνομη οπλοχρησία – θύματα από μπαλωθιές. Έθιμο ή Έγκλημα”, δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι του Ένωσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Αγίου Νικολάου επιχειρούν να συμβάλουν στον διάλογο που θα πρέπει να υπάρξει προκειμένου ν΄αφυπνιστούν κοινωνία και πολίτες.

Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Κωνσταντίνος Φραγκάκης, έκανε γνωστό ότι τα χρήματα της παραπάνω διοργάνωσης θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο Ιράπετρας, ενώ ο Γ.Γ του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης κ. Βασίλειος Παπάς, ενημέρωσε για τις ξένες αποστολές (Αγγλία , Κροατία, Ιταλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Π.Γ.Δ.Μ, Κύπρος), που θα πλαισιώσουν το συνέδριο.

.cretapost.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ