2018-05-09 10:01:19
Φωτογραφία για Βαριά «καμπάνα» για εξύβριση και απειλή αστυνομικών


Βαριά «καμπάνα» περίμενε έναν 41χρονο Βολιώτη, που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών

ετών με δικαίωμα έφεσης, καθώς κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για αντίσταση κατά της Αρχής εξύβριση κατά συρροή και απειλή κατά συρροή.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας έξω από πιτσαρία στην παραλία του Βόλου, διότι, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ (τσίπουρα) και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τραγουδούσε σε ώρα κοινής ησυχίας.

Περίοικος φαίνεται ότι ενοχλήθηκε (η ώρα ήταν 16.25), κάλεσε την Αστυνομία, αλλά ο δράστης, που είναι άνεργος, αρνήθηκε τον έλεγχο, απείλησε και έβρισε τους δύο αστυνομικούς που Α.Τ. που πήγαν επί τόπου.

Ο ίδιος είπε στο Δικαστήριο, ότι είχε πιεί τσίπουρα και καθόταν και τραγουδούσε, αλλά ήταν μεθυσμένος και δεν κατάλαβε τι έγινε, ενώ όταν είδε τους αστυνομικούς ξέσπασε γιατί τρόμαξε Οι δύο αστυνομικοί που κατέθεσαν στο Δικαστήριο ως μάρτυρες είπαν ότι ο κατηγορούμενος δεν ήταν συνεργάσιμος, δεν τους έδωσε τα στοιχεία του και έτσι τον συνέλαβαν περνώντας του χειροπέδες.

Ο 44χρονος, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης ξανά, κρίθηκε ένοχος και για τις τρεις κατηγορίες και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα, ωστόσο άσκησε έφεση κατά της ποινής και αφέθηκε ελεύθερος.

magnesianews.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ