2018-05-10 10:21:01
Φωτογραφία για Ανακριτικοί υπάλληλοι της αστυνομίας - Επαίτες χωρίς ελπίδα
Το bloko.gr έλαβε και δημοσιεύει επιστολή αναγνώστη, στην οποία διατυπώνει πικρές αλήθειες, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές. Έχει και πρόταση. Διαβάστε το

πλήρες κείμενο.

Είκοσι δυο περίπου  χρονιά μετά 25.000 και πλέον αστυνομικοί των πανελλαδικών εξετάσεων έχασαν το τραίνο των αλλαγών  και της ελπίδας.

 

 … αντίστοιχες σχολές των ενόπλων δυνάμεων όπως π.χ η ΣΜΥ , ΣΤΥΑ κλπ ονομάζουν τους αποφοίτους τους , μόνιμους λοχίες , μετά από 9 έως 12 χρόνια υπηρεσίας στους ενδιάμεσους βαθμούς ο μόνιμος λοχίας μπορεί να προαχθουν στο βαθμό του Ανθυπασπιστή, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας μπορουν να προάγονται, στη συνέχεια μέχρι του βαθμού του αντισυνταγματάρχη ή και του συνταγματάρχη (εφόσον διαθέτει πτυχίο ανώτατης σχολής)

 

Σήμερα και ενώ αποτελούμε το μεγαλύτερο κομμάτι του σώματος, με τεράστια προσφορά,  ως επαίτες ζητουμε  ακόμα την θέση μας στο σώμα σκιαμαχώντας μέσα στις υπάρχουσες συνδικαλιστικές  ενώσεις. 


 

Τα αποτελέσματα αυτής της αδράνειας μας έως σήμερα είναι πολλά  ..οι απόφοιτοι της Σχολής Αστυφυλακών παραμείνουν  στην απογράφη  ως απόφοιτοι λυκείου, 

.. απογραφήκαμε ως Β κατηγορίας , εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσεις  προσωπικό  

…εισήχθησαν ειδικοι φρουροι και συνοριοφυλακες  στο σώμα ως αστυφυλακές 

.. δεν  αξιοποιούνται οι πτυχιούχοι απόφοιτοι της σχολής αστυφυλακών 

Το  φαινόμενο προαγωγής Ανθυπαστυνόμων  και αλλά  πολλά ……

Ας πιστέψουμε στην δύναμη μας ,ας γίνει νεα αρχή με ένα σωματείο Ανακριτικών Υπάλληλων αστυνομικών προερχομένων από τις πανελλαδικές εξετάσεις .
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ