2024-03-23 22:06:41
Φωτογραφία για Δείτε και αυτό: Υπάλληλοι του σιδηροδρόμου της Ινδίας σπρώχνουν  αυτοκινητάμαξα που έχει χαλάσει! Βίντεο!
Το περιστατικό συνέβη στο Amethi του Uttar Pradesh, όπου μια αυτοκινητάμαξα DPC (που χρησιμοποιήθηκε κυρίως από τους σιδηροδρομικούς υπαλλήλους για επιθεώρηση) χάλασε στην κεντρική γραμμή κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Nihalgarh, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τα κανονικά δρομολόγια.

.news18.com

 Οι γύρω άνθρωποι απαθανάτισαν το βίντεο και το μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ξαφνική στάση του τρένου στα προάστια είχε αντίκτυπο σε άλλους χρόνους αμαξοστοιχίας. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους, το προσωπικό δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα, έτσι έσπρωξαν το τρένο.

Στο βίντεο, αρκετοί αξιωματούχοι των σιδηροδρόμων φαίνονται να σπρώχνουν χειροκίνητα ένα τρένο από την κύρια γραμμή στη σιδηροδρομική γραμμή μετά από ένα τεχνικό πρόβλημα στο Amethi του Uttar Pradesh. Το βίντεο έδειχνε πολλά μέλη του προσωπικού να συνωστίζονται κατά μήκος της μίας πλευράς του, να σκάβουν τα πόδια τους στο τραχύ χαλίκι που περιβάλλει τις ράγες και να το αναγκάζουν να φτάσει στο σταθμό.


 

Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ο επιθεωρητής RS Sharma της Δύναμης Προστασίας Σιδηροδρόμων (RPF) δήλωσε: «Ένα τρένο DPC που χρησιμοποιείται από τους σιδηροδρομικούς αξιωματούχους για επιθεώρηση χάλασε την Πέμπτη στο εξωτερικό του σιδηροδρομικού σταθμού Nihalgarh και στη συνέχεια οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι αναπτύχθηκαν στο σπρώξτε το στο σταθμό. Στη συνέχεια, το εμπόδιο επισκευάστηκε και το τρένο προχώρησε στον προορισμό του», όπως αναφέρει το India Today.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τις αρχές να διεξαγάγουν συνολική έρευνα και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουν ότι οι σιδηροδρομικές λειτουργίες της περιοχής είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. 

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ