2018-05-10 23:27:39
Φωτογραφία για Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Κασιδιάρης για Φουρέιρα και Aλβανούς μέσα στην βουλή [Βίντεο]
«Διαφημίζεται στη Eurovision μια Αλβανίδα που έλεγε ότι ήταν από τη Γουατεμάλα», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης για την Ελένη Φουρέιρα, ενώ φωτογράφισε και τον Έργκους Κάτσε.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αέρας Eurovision φύσηξε σήμερα στη Βουλή χάρη στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα αλλά και τον Έργκους Κάτσε χωρίς να αναφέρει το όνομα του.

Με αφορμή την κύρωση του μνημονίου Ελλάδας - Αλβανίας για την ένταξη στην ΕΕ, ο Η. Κασιδιάρης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των Αλβανών και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τραγουδίστρια που διαγωνίζεται αυτές τις μέρες στη Eurovision με τα χρώματα της Κύπρου.

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβανίδα. Έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, την Νικαράγουα, .....και όλοι αυτοί… κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι τραγουδίστριες, που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί εδώ υπάρχουν πολλά κορόιδα.

Αρχίζουν μετά να φοράνε μπλουζάκια του UCK, μπλουζάκια της Αλβανίας. Όποιος πιστεύει σε αυτά και διαφημίζει τη μεγάλη Αλβανία, έξω από την Ελλάδα», είπε.

Ολόκληρη η ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ