2018-05-15 12:20:27
Φωτογραφία για Γιώργος Μαυρίδης: Το τατουάζ που κάνει στους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους φέρνει γούρι
Την απίστευτη ιστορία που τον συνδέει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Γιώργος Μαυρίδης,

με αφορμή την νίκη της ομάδας με 2-0 επί της ΑΕΚ στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόκειται για μία πρακτική που ξεκίνησε το 2001 και συνεχίστηκε το 2003, το 2017 και φέτος, με τον Γιώργο, την παραμονή του τελικού, να κάνει με χένα στους παίκτες ένα τατουάζ για γούρι! Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα τετράφυλλο τριφύλλι με πέταλο, το πρώτο έμβλημα της ομάδας.

Όπως έχει αποκαλύψει ο tattoo artist και παρουσιαστής, η εν λόγω «παράδοση» δημιουργήθηκε όταν γνώρισε, μέσω κοινού φίλου, τον τότε αρχηγό του ΠΑΟΚ, Τάσο Κατσαμπή και εκείνος του ζήτησε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να του κάνει ένα τατουάζ για γούρι στον επικείμενο τελικό.

«Την νύχτα πριν τον τελικό βρέθηκα στο ξενοδοχείο και έκανα στους Τάσο Κατσαμπή, Παντελή Καφέ, Παντελή Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Ναλιτζή από ένα τατουάζ χενα, έτσι για να νιώσουν λίγο πιο κοντά μ αυτούς που θα ήταν στην κερκίδα
. Την επόμενη το σηκώσαμε με σκορ 4-2, στο 4ο γκολ σκοράρει ο Ναλιτζης και πανηγυρίζει στην κάμερα δείχνοντας το τατουάζ! Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι τρελή , όλες οι αθλητικές εφημερίδες τις χώρας με έχουν πρωτοσέλιδο με τους παίκτες φωτογραφία και μιλάνε για το γούρι του τελικού που έκανε ένας πιτσιρικάς τατουατζής. Από εκείνη την μέρα και μετά οποίος ποδοσφαιριστής έρχεται Θεσσαλονίκη και θέλει να κάνει τατουάζ περνάει από το μαγαζί μου», περιγράφει ο ίδιος.

Επισημαίνοντας πως τη χρονιά που δεν έκανε το τατουάζ στους παίκτες επειδή απουσίαζε για δουλειά στο εξωτερικό, το 2014, στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα έχασε, καταλήγει: «μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, οι καιροί να άλλαξαν, οι παίκτες πλέον έχουν σχεδόν όλοι τατουάζ, αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε να συνεχίσουμε “Το Γούρι”. Ωραίες εποχές, ωραίες ιστορίες που θα διηγούμαστε όταν γεράσουμε».

Δείτε την ανάρτησή του:

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ