2018-05-16 08:33:26
Φωτογραφία για Η Αλιμόνου «σπάει» τη σιωπή της μετά τη δικαστική απόφαση: Θέλω ο Παύλος να είναι κοντά στα παιδιά μου
Η Τζίνα Αλιμόνου μιλάει για πρώτη φορά μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για την επιμέλεια και τη διατροφή των παιδιών της Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου βρίσκονται σε μια δικαστική διαμάχη, που όπως φαίνεται θα κρατήσει αρκετό καιρό ακόμη. Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της, στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω:

«Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως, γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου να σταματήσει εδώ. Ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας, ως γονείς».


Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών αναγνωρίζει πως η επιμέλεια των τεσσάρων τους παιδιών ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή, για την ίδια και τα τέκνα της, ύψους 34,500 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα η απόφαση όρισε ότι το ποσό τη διατροφής θα δίδεται κατευθείαν στην μητέρα όπως ορίζει ο νόμος, ενώ απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ