2018-05-16 11:33:55
Φωτογραφία για Άγριο έγκλημα στο Σχιστό! Για ένα προσβλητικό σχόλιο σκότωσε ο 53χρονος την 41χρονη [Βίντεο]
Συνταξιούχος σκότωσε άστεγη γιατί του λέρωσε τα σεντόνια ενώ έκαναν σeξ.Ένα προσβλητικό σχόλιο σ@ξουαλικού περιεχομένου φαίνεται ότι ήταν η αφορμή..

Ενα απρόοπτο που συνέβη κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σφράγισε με δραματικό τρόπο τη μοίρα μιας 41χρονης άστεγης στο Σχιστό!

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Οπως φέρεται ότι δήλωσε ο δολοφόνος της, ένας συνταξιούχος υπάλληλος καθαριότητας, ο οποίος ομολόγησε χθες, η άτυχη γυναίκα λέρωσε τα... κλινοσκεπάσματά του, με αποτέλεσμα να θολώσει και να τη γρονθοκοπήσει μέχρι θανάτου!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το απόγευμα, όταν το άψυχο κορμί της γυναίκας εντοπίστηκε έξω από το τροχόσπιτο του συνταξιούχου υπαλλήλου στον τομέα της καθαριότητας.

Αμεσα σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα προσήχθη ως ύποπτος στο αστυνομικό τμήμα ο 53χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα.


Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά τα έχασαν όταν άκουσαν τον 53χρονο, που ζούσε μαζεύοντας και πουλώντας κουτιά αλουμινίου, να τους εξιστορεί τι συνέβη μέσα στο τροχόσπιτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι «είχε ξαναβρεθεί σeξουαλικά με την 41χρονη και μάλιστα πριν από λίγες μέρες τον είχε παρουσιάσει σε συγγενείς της σαν τον αρραβωνιαστικό της». 

Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε την άστεγη γυναίκα στο τροχόσπιτό του, που είναι εγκατεστημένο στη Βιομηχανική Ζώνη του Σχιστού, και της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά.

 Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, αλλά τελικά ενέδωσε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πράξης λέρωσε τα καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι του 53χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαγριωθεί και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα.

Στη συνέχεια πέταξε το άψυχο κορμί της 41χρονης δίπλα στο τροχόσπιτο και προσπάθησε να καλύψει πρόχειρα τη σορό, θάβοντάς την κάτω από πέτρες!

Ο άνδρας έκρυβε το έγκλημα που είχε διαπράξει για 48 ώρες. Επί δύο ημέρες, ουδείς είχε αναζητήσει την άστεγη γυναίκα, που το τελευταίο διάστημα ζούσε γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Το σχόλιο που τον εξόργισε

Αργότερα όμως, μιλώντας με τους αστυνομικούς, ο 53χρονος διαφοροποίησε τους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας ότι το μυαλό του θόλωσε ένα υποτιμητικό σχόλιο της γυναίκας για τα γεννητικά του όργανα, το οποίο τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Όπως είπε, δεν κατάλαβε ότι τα χτυπήματα του είχαν επιφέρει τον θάνατο της γυναίκας, γι΄ αυτό και κοιμήθηκε κανονικά, με εκείνη δίπλα του, πιστεύοντας ότι είναι ζωντανή. Όταν ξύπνησε, υποστηρίζει ο 53χρονος, έφυγε για να κάνει κάποιες δουλειές και μόνο αφότου γύρισε διαπίστωσε ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή.

Ο ξυλοδαρμός έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο 53χρονος αμέσως μετά κοιμήθηκε έχοντας διπλά του την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε ξυλοκοπηθεί άγρια. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής, καθώς ήταν σε εξέλιξη το παζάρι στο Σχιστό, ο 53χρονος πήγε να πάρει φαγητό από συσσίτια του Πειραιά, όπως συνήθιζε, και αργότερα επέστρεψε.

Όταν έφυγαν οι μικροπωλητές, έβγαλε το άψυχο σώμα της γυναίκας έξω από το τροχόσπιτο και την έθαψε, ρίχνοντας πάνω στο σώμα της κάποια κλαδιά. Μια πληροφορία που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά τούς οδήγησε στο τροχόσπιτο και ο 53χρονος λίγο αργότερα τους υπέδειξε το σημείο όπου την είχε θάψει.

 Ο 53χρονος συνταξιούχος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ