2018-05-16 22:22:24
Φωτογραφία για Τα ζευγάρια με αυτή τη διαφορά ηλικίας έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν
Μπορεί οι σχέσεις να είναι μια τόσο δύσκολη και προσωπική υπόθεση και η επιτυχία τους να εξαρτάται κάθε φορά από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, αλλά η διαφορά ηλικίας ανήκει σίγουρα στους πιο καθοριστικούς από αυτούς.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας αναφέρεται συχνά ως ένας από τους λόγους αποτυχίας μιας σχέσης- προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα έχουν δείξει και ορισμένες σχετικές έρευνες. Ποια είναι όμως διαφορά ηλικίας που θεωρείται ιδανική και πιο safe για το μέλλον μιας σχέσης;

Σύμφωνα με μια έρευνα του Emory University, τα ζευγάρια με ηλικιακή διαφορά ενός χρόνου έχουν 3% πιθανότητες να χωρίσουν. Συγκριτικά, τα ζευγάρια με διαφορά 5 χρόνων σχετίζονται με ποσοστό 18%, τα ζευγάρια με διαφορά 10 χρόνων με 39% και εκείνα με 20 χρόνια διαφορά με 95%.

Oι ερευνητές κατέληξαν σε αυτά τα ποσοστά μελετώντας πάνω από 3000 ζευγάρια- όσο μεγαλύτερη η ηλικιακή διαφορά, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες το ζευγάρι να χωρίσει.

Ωστόσο, μια ενδιαφέρουσα "ανατροπή" ήταν ότι τα ζευγάρια που ξεπερνούν το όριο των δύο χρόνων δεσμού, έχουν 43% λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ