2018-05-17 05:00:14
Φωτογραφία για Μεγάλο ή μικρό στήθος; Τι προτιμάνε οι άντρες
Τελικά τι θέλουν οι άντρες; Μικρό ή μεγάλο στήθος;

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες έλκονται μόνο από τα μεγάλα στήθη.

 Όμως οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στις προτιμήσεις ενός ανθρώπου. Όμως τι πραγματικά αρέσει στους άντρες: το μικρό ή το μεγάλο στήθος;

Μια έρευνα μελέτησε 1000 άνδρες διαφόρων ηλικιακών ομάδων και τους έκανε ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις τους για το γυναικείο στήθος.

 Η πρώτη παρατήρηση ήταν ότι ανεξάρτητα από το μέγεθος οι άντρες αγαπούν το στήθος. 

Από την άλλη μεριά σε μια άλλη έρευνα το 91% των ανδρών δήλωσε ότι μόνο η αγάπη ή η έλλειψη της κάνει τη διαφορά σε μια σχέση, όχι το μέγεθος του στήθους.

 Παρόλα αυτά σε μια άλλη μελέτη το 70% των αντρών ανακάλυψε ότι τους ερεθίζει το μεγάλο στήθος και δεν θα μπορούσαν να είναι με γυναίκες που έχουν μικρό μπούστο.

Όμως το γενικό συμπέρασμα από τις διάφορες μελέτες είναι πως οι περισσότεροι άντρες συμφωνούν ότι δεν τους αρέσουν οι γυναίκες με μικρό μέγεθος αλλά ούτε εκείνες με πολύ μεγάλο στήθος. Σε μια ψηφοφορία το 50% των ανδρών ψήφισαν για το μέγεθος Β ή C. Το 25% ψήφισε υπέρ και το 25% ψήφισε για το πιο μικρό μέγεθος.

Επίσης το αξιοπερίεργο είναι ότι κάποιες μελέτες υποστηρίζουν ότι οι άνδρες με υψηλότερη κοινωνική θέση προτιμούν το μικρότερο μέγεθος και οι άνδρες που εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατώτερα κοινωνικά στρώματα προτιμούν το μεγαλύτερο μέγεθος.

Όμως ότ,ι και να προτιμούν οι άντρες στο τέλος αυτό που κρατάει μια σχέση είναι η αγάπη και η επικοινωνία και όχι κάποιο εξωτερικό χαρακτηριστικό.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με Βασιλεία ή Αγιαξ ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με Βασιλεία ή Αγιαξ ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ