2018-05-17 15:04:07
Φωτογραφία για Άγρια δολοφονία 77χρονης στον Αγ. Παντελεήμονα- Αναζητείται ο σύντροφός της [Βίντεο]
Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή ο γιος της - Το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από τα πολλαπλά χτυπήματα που είχε δεχθεί με τηλεκοντρόλ τηλεόρασης από τον δολοφόνο της. 

Χτυπημένη στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της βρέθηκε νεκρή, μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα, μια 77χρονη γυναίκα.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τη σορό της εντόπισε ο γιος της, ο οποίος πήγε να την επισκεφθεί νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο διαμέρισμα δεν εντοπίσθηκαν ίχνη παραβίασης.

Η αστυνομία αναζητά προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, τον 85χρονο σύντροφο του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τη σορό της βρήκε ο γιος ο οποίος την επισκέφθηκε στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης στο ισόγειο διαμέρισμά της.

Ο γιος της 77χρονης εντόπισε τη μητέρα του στο κρεββάτι της, σε ύπτια θέση, ενώ το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από το δολοφόνο της.


Ως ένα αγαπημένο ζευγάρι περιγράφουν οι γείτονες την 77χρονη και τον 85χρονο σύντροφό της, που τώρα αναζητείται για να δώσει εξηγήσεις

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην οδό Κοδριγκτώνος, στον Άγιο Παντελεημονα από την δολοφονία μιας 77χρονης γυναίκας. Για το έγκλημα αναζητείται ο 85χρονος σύντροφός της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τη σορό της βρήκε ο γιος ο οποίος την επισκέφθηκε στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης στο ισόγειο διαμέρισμά της. Κατά πληροφορίες φέρεται να την εντόπισε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος με τραύματα στο πρόσωπό της.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σενάριο της ληστείας καθώς στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Οι έρευνες στρέφονται τώρα στον 85χρονο, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση. Ο ίδιος φέρεται να αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρουν γείτονες της άτυχης γυναίκας το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και φαίνονταν ιδιαίτερα αγαπημένοι. Κατά πληροφορίες οι δυο τους είχαν μετακομίσει στην πολυκατοικία του Αγίου Παντελεήμονα τους τελευταίους δύο μήνες.

"Φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο από  αμβλύ όργανο, συγκεκριμένα από τηλεκοντρόλ τηλεόρασης.  Η 77χρονη φέρει κάταγμα στη μύτη ενώ υπάρχουν στοιχεία ασφυκτικού θανάτου. Το μαξιλάρι είχε κηλίδες αίματος. Ακόμη από τη αυτοψία που διενεργήθηκε το πρωί η 77χρονη φέρεται να έχει αμυντικά τραύματα στα χέρια: μικρές εκδορές και εκχυμώσεις. ", αναφέρει ο ιατροδικαστής, Γιώργος Ντιλέρνια ο οποίος έκανε τη νεκροψία και θα διενεργήσει αύριο τη νεκροτομή.

Πηγή: protothema.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ