2012-06-01 23:33:58
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΩ... ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
Από την… Πορτογαλία στην… Ουκρανία και από τις διαπραγματεύσεις για την πρόσληψη προπονητή, κοντά στην ομάδα νέων του συλλόγου, ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος και ο σύμβουλος της διοίκησης σε μεταγραφικά θέματα (αλλά και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ) Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Οι δυο τους, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, επέστρεψαν από την Πορτογαλία το πρωί της Παρασκευής, μετά τις συζητήσεις που είχαν με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ρύθμισαν το μεσημέρι τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ανανέωση του συμβολαίου του Αριέλ Ιμπαγάσα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ταξίδεψαν στην Ουκρανία με την αποστολή της ομάδας Κ20, η οποία θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Σεβαστούπολης.

Οι ερυθρόλευκοι, στον πάγκο των οποίων θα καθίσει ο επικεφαλής των Ακαδημιών του συλλόγου Μπερντ Στορκ, θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (2/6) τη Σεβαστούπολη (19:00), ενώ λίγες ώρες νωρίτερα (στις 15:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας Under 20, Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ντιναμό Κιέβου. Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο μικρός (15:00) και μεγάλος τελικός (18:30) και η αποστολή των Πειραιωτών θα επιστρέψει τη Δευτέρα στην Αθήνα.


Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Σεβαστούπολης εντάσσεται στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας Κ20 ενόψει της παρουσίας της στο ευρωπαϊκό τουρνουά “NextGen Series”.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Βλάχος, Μπάμποβιτς, Γκίνο, Μπάρκερ, Ιωαννίδης, Πασαλίδης, Γκούτσιος, Σταμογιάννος, Λεάντρο, Βάντερσον, Πασχάλης, Βουτσιώτης, Σουκιάς, Βέργος, Καρκασίνα, Σωτηράκος, Βαλεριάνος, Δημακάκος, Ξανθόπουλος και Μπαντούνας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ