2018-05-18 15:51:06
Φωτογραφία για 3 φυσικές συνταγές για υπέροχο δέρμα από έναν πλαστικό χειρουργό
Πόσες φορές ευχηθήκατε να μπορούσατε να σταματήσετε τον χρόνο για να διατηρήσετε νεανική την επιδερμίδα σας; Φροντίσαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε μερικές φυσικές συνταγές αντιγήρανσης που θα σας βοηθησουν να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Dr Andrew Ordon.

Μπορεί να φαίνεται ειρωνικό ένας πλαστικός χειρουργός να δίνει συμβουλές για το πώς θα αψηφήσετε την ηλικία σας φυσικά, αλλά ο Andrew Ordon ενθαρρύνει αυτή τη νοοτροπία και προτείνει φυσικές, λιγότερο επεμβατικές μεθόδους περιποίησης και ομορφιάς.

1. Νέκταρ αγαύης για τα χέρια

Αυτό το scrub είναι ιδανικό για απολέπιση των χεριών στο ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος, το οποίο περιέχει μερικές από τις χρωστικές που προκαλούν τα σημάδια γήρανσης. Το ρύζι απολεπίζει, το νέκταρ αγαύης ενυδατώνει και το λεμόνι βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Συστατικά:


1/2 φλιτζάνι μαγειρεμένο ρύζι

1 κ.σ. νέκταρ αγαύης

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Οδηγίες:

Ανακατέψτε τα παραπάνω συστατικά πολύ καλά. Εφαρμόστε το μείγμα σε στεγνά χέρια και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις και ασκώντας σταθερή αλλά ήπια πίεση για 1-2 λεπτά. Μπορείτε επίσης να τρίψετε αυτό το μείγμα στις παλάμες των χεριών για να μαλακώσετε τους κάλους.

2. Καφές για τα χείλη

Αυτό το φυσικό scrub μπορεί να κάνει τα αφυδατωμένα, σκληρά χείλη σας να φαίνονται αμέσως πιο μαλακά και να αποκτήσουν έντονο ροζ χρώμα.

Συστατικά:

1/2 κ.γ. ενυδατική λοσιόν

1/4 κ.γ. φρέσκο καφέ

1/4 κ.γ. χοντρό αλάτι

Οδηγίες:

Ανακατέψτε καλά τα συστατικά. Εφαρμόστε στα χείλη και κάντε μασάζ με απαλές κινήσεις για πέντε λεπτά. Σκουπίστε με ένα βρεγμένο ύφασμα.

3. Μαγιά για την ακμή

Όταν έχετε ένα σημάδι στο πρόσωπο που πρέπει να εξαφανιστεί οπωσδήποτε, δοκιμάστε αυτό το κόλπο. Η μαγιά καταπολεμά τα μικρόβια, ενώ το λεμόνι ξηραίνει τα σπυράκια σας.

Συστατικά:

1 κ.γ. μαγιά

Χυμό από μισό λεμόνι

2 κ.σ. νερό

Οδηγίες:

Φτιάξτε ένα μείγμα χρησιμοποιώντας μαγιά, χυμό λεμονιού και λίγο νερό. Εφαρμόστε απευθείας στο σπυράκι σας και αφήστε το για 10 λεπτά. Σκουπίστε με καθαρό βαμβάκι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ