2018-05-20 08:51:18
Φωτογραφία για Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ
«Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά», δήλωσε τα ξημερώματα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από την επίθεση που δέχθηκε στο περιθώριο εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Έχω άριστες σχέσεις με τους Πόντιους και δεν πιστεύω ότι οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Δήμαρχος, λίγες ώρες μετά την επίθεση. Ο κ. Μπουτάρης παραμένει για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και θα πάρει εξιτήριο πιθανότατα εντός της Κυριακής.

Αποτροπιασμός του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και την απερίφραστη καταδίκη του για την φασιστικής, κατά την επιεικέστερη έκφραση, νοοτροπίας επίθεση εναντίον του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από περιθωριακά στοιχεία.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έγινε στόχος αγνώστου ταυτότητας στοιχείων, τα οποία τον προπηλάκισαν, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, το Σάββατο το απόγευμα.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ