2018-05-20 18:40:13
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Οι σχέσεις τους με τον Ant1 και το νέο δυνατό χαρτί του καναλιού
Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πρόσωπο ποθητό τηλεοπτικά από πολλούς σταθμούς, καθώς έχει όλο εκείνο το πακέτο που την καθιστά ιδιαίτερα επιτυχημένη και αγαπητή. Εργατική, υπομονετική, διατηρεί άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες της και είναι πάντα «κυρία». Πέραν της backstage συμπεριφοράς και του ήθους της, έχει και μεγάλο αντίκτυπο στους τηλεθεατές που φαίνεται να την καλωσορίζουν στο σπίτι τους κάθε μέρα, με αποτέλεσμα και να την εμπιστεύονται σαν brand name πολλές εταιρείες για την τοποθέτηση των προϊόντων τους.

Ωστόσο, φέτος ακούγεται να σκέφτεται και η ίδια ενδεχόμενη τηλεοπτική της μετακόμιση, μιας και οι προτάσεις της από τα άλλα κανάλια είναι πολύ δελεαστικές. Το συμβόλαιό της με τον Ant1 άλλωστε είναι στο πλαίσιο του «1+1», οπότε ενδέχεται να ανανεωθεί, αλλά δεν είναι και σίγουρο.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα επίσης δεν έχει ακόμη καταλήξει για το ποια θα είναι τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα. Φήμες θέλουν τις σχέσεις του με τον Ant1 να είναι ιδιαίτερα τεταμένες, ενώ όπως ακούσαμε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, δεν έχει δεχθεί κάποια άλλη πρόταση από άλλο σταθμό.


Ποιο θα είναι όμως το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στο κανάλι του Αμαρουσίου από τη νέα σεζόν; Ο Νομάς, πρώην κολλητός και πρώην συνεργάτης του Σάκη Τανιμανίδη: Ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται να αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση του Ant1 για το 2018-2019. Με μία ανατρεπτική εκπομπή διεθνούς format που ακόμη δεν έχει διαρρεύσει το ακριβές της concept, θα είναι το δυνατότερό τους χαρτί.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ