2018-05-21 17:01:24
Φωτογραφία για Εξήρε το έργο των αστυνομικών ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας τόσο για τις επιτυχίες που έχει σημειώσει η Οικονομική Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες αλλά και για υποθέσεις ληστειών και διακίνησης ναρκωτικών που έχουν εξιχνιαστεί.

Οι δηλώσεις του Αρχηγού.

Μια μεγάλη υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που εξειδικευόταν στην παρασκευή και διακίνηση καπνικών προϊόντων, παράνομη παραγωγή και διακίνηση. Γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αυτή η επιτυχία της Αστυνομίας, ως αποτέλεσμα συνεργειών συναρμόδιων Φορέων, που έχουν σκοπό την πάταξη των εγκληματικών ομάδων που διακινούν παράνομα διάφορα είδη εμπορίου και ως αποτέλεσμα έχουν τη διαφυγή φόρων και δασμών για το κράτος.

 

Η Ελληνική Αστυνομία, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, στη συνέχεια μιας μεγάλης υπόθεσης που αφορούσε τα φάρμακα καρκινοπαθών έρχεται σήμερα στη συνέχεια αυτής της πολύ μεγάλης υπόθεσης, που ο απόηχος της ακόμα δεν έχει τελειώσει, να παρουσιάσει μία ακόμη μεγάλη επιτυχία, εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, αποτέλεσμα εξαιρετικής συνεργασίας.


Συγχαίρω και τον κύριο Αδαμόπουλο και τον κύριο Δουβερτάκη - συνάδελφός μας, αλλά υπηρετεί στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο και τη Διεύθυνση Τελωνείων. Η συνεργασία είναι κορυφαία προϋπόθεση για πολύ μεγάλες επιτυχίες.

 

Όταν οι επιτυχίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τότε κερδίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Όταν επιδιώκεται κάποιος να κερδίσει μόνος του ίσως να χαθούν μεγάλες υποθέσεις.

 

Η παρουσία μου εδώ έχει ιδιαίτερη σημασία, να τονίσω, να επαινέσω και να επιβραβεύσω το καλό επίπεδο συνεργασίας των Υπηρεσιών, των διωκτικών Αρχών, που πραγματικά έχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όλοι μαζί να φέρνουμε μεγάλες επιτυχίες και να βοηθάμε την Πατρίδα μας στη μεγάλη προσπάθεια για ανάταξη της ελληνικής οικονομίας. Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει τον αγώνα κοντά στον πολίτη, που έχει ανάγκη του αισθήματος της ασφάλειας και απέναντι με όλους αυτούς που καθ’ οιονδήποτε τρόπο θέλουν να υπηρετούν το παράνομο εύκολο κέρδος.

 

Ήδη είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση της Βορειοανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, με εξαιρετικά επίσης αποτελέσματα, μέχρι το μεσημέρι εκτιμούμε να έχουμε ολοκληρώσει. Αυτό σε συνέχεια της υπόθεσης που ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου για τη Δυτική Αττική με την εξιχνίαση 11 ληστειών - ένοπλων ληστειών στη περιοχή της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Κορινθίας, τη σύλληψη (3) δραστών. Στη συνέχεια επιτρέψτε μου (3) μεγάλων υποθέσεων ναρκωτικών μέσα στο Σαββατοκύριακο, (16,5) κιλά κοκαΐνη η Θεσσαλονίκη, (1,200) κοκαΐνη τα Χανιά, (2) κιλά ηρωίνη η Αθήνα.

 

Έτσι θα συνεχίσουμε. Κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα και μακάρι να μην είχαμε υποθέσεις, μακάρι να μην υπήρχε παρανομία και παραβατικότητα αλλά όσο κάποιοι επιμένουν στο εύκολο παράνομο κέρδος εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα σας φέρνουμε συχνά πυκνά κοντά μας να σας ανακοινώνουμε επιτυχίες.

 

Συγχαρητήρια στην Οικονομική Αστυνομία, συγχαρητήρια στην Α.Α.Δ.Ε., στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο, στον κ. Αδαμόπουλο, συγχαρητήρια πολλά στη Διεύθυνση Τελωνείων. Συγχαρητήρια σε όλες τις διωκτικές Αρχές στην Ελλάδα που δίνουν αγώνα καθημερινό για μια χώρα νομιμότητας και προόδου.

 

Η Ελληνική Αστυνομία αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τις Αρχές θα δίνει νυχθημερόν, κάθε στιγμή, τον αγώνα τον καλό.

 

 
_
bloko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ