2018-05-21 18:40:15
Φωτογραφία για Αφροδίτη Γραμμέλη: Κι όμως, επιστρέφει στους δέκτες μας με δική της εκπομπή!
Αφροδίτη Γραμμέλη… Ένα όνομα, ή μάλλον μία δημοσιογραφική υπογραφή, μία μεγάλη ιστορία. Η Αφροδίτη έχει καταφέρει με την ιδιαίτερη πένα της και το βιτριολικό της σχόλιο, να γράψει την δική της ιστορία στο χώρο της δημοσιογραφίας, των media και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Η Αφροδίτη ,λοιπόν, που συχνά-πυκνά δεν μένει μόνο στα… γραπτά, αλλά περνάει και μπροστά από τις κάμερες, ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback. Και μάλιστα; Ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback, με δική της εκπομπή.

Οι Αντεννικοί έχουν συζητήσει μαζί της και έχουν συμφωνήσει να αναλάβει την παρουσίαση όλων των επετειακών εκπομπών που ετοιμάζουν οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου.

Αυτή την περίοδο ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ένα κύκλο αφιερωματικών εκπομπών, προκειμένου να θυμηθούμε οι παλιότεροι προγράμματα που έχουμε αγαπήσει και οι νεότεροι να μάθουν για παράδειγμα, τι… εστί «Γιάγκος Δράκος», «Τζάιαντ» και όλα αυτά τα υπέροχα εκείνης της τηλεοπτικής εποχής. Της εποχής της τηλεοπτικής αθωότητας, της εποχής που η τηλεοπτική χρυσόσκονη ήταν άφθονη και πλημμύριζε μαγεία τα βράδια μας tlife.gr-Νάνσυ Νικολαίδου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν σε λυπάμαι ρε Γιώργη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν σε λυπάμαι ρε Γιώργη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ