2012-06-02 07:52:32
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ...
Σάββατο σήμερα, 2 Ιουνίου του σωτηρίου έτους 2012, και ο διαβολεμένος κότσυφας με το κελάηδημα με ξύπνησε πρωί.Τι θέλει και κελαηδάει από τις 5 το πρωί, αλλά ας είναι.

Και επειδή πρωί-πρωί δεν έχει ειδήσεις, είπα να ασχοληθώ με το φαινόμενο Τσίπρα!

Τι να πω, ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Συνασπισμό. Τους θεωρούσα πολύ  ιδεολογοφιλόσοφους, όπως αποκαλούσα έναν φίλο μου "Συνασπιστή'' και μάλιστα επειδή ήταν από την Λακωνία, όταν άρχιζε τα ''φιλοσοφικά'' του, του επεσήμανα πάντα το γνωστό ρητό «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν», του πατριώτη του Λακεδαιμόνιου Χίλωνος.

Εγώ από πλευράς μου ήμουνα πάντα πιο ''πεζός'', βλέπετε όποιος ασχολείται με το χρήμα, λόγω δουλείας ως Τραπεζικός, έχει πολλές φορές άλλη αντίληψη των πραγμάτων, αν και μερικές φορές και σε μένα ταίριαζε το πιο πάνω ρητό.

Αλλά ας γυρίσω στο ''φαινόμενο'' Τσίπρα και πολλά χρόνια πίσω, όταν ο Αλέξης ήταν πιτσιρικάς  και πρόεδρος του 15μελούς στο σχολείο του
. Εκείνη την εποχή γινόντουσαν καταλήψεις στα σχολεία και λόγω όλης αυτής της φασαρίας είχαν καλέσει τον Τσίπρα στην τηλεόραση και τον άκουσα να μιλά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έδωσε την αίσθηση εκείνη την ώρα και είπα ότι αυτό το παιδί μια μέρα θα γίνει μεγάλος πολιτικός, για να τα ''ακούσω'' από το πενθερό μου, μέγας δεξιός του κερατά, ''αυτό το κολωπαίδι κάνει για πολιτικός; ο αναρχικός''!

Τα χρόνια πέρασαν, το θέμα ξεχάστηκε, πολλοί Πρόεδροι πέρασαν από τον ΣΥΝ και έρχεται ο τελευταίος Πρόεδρος, ο Αλέκος Αλαβάνος και προτείνει ως Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα!

Τι δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας το 2007 για πολιτική... από CityZenwebTV

Τότε θυμήθηκα τον μικρό Αλέξη της 15μελούς. Βέβαια το είχα πει, αυτό το παιδί θα γινόταν μια μέρα πολιτικός, ήταν γραμμένο στο DNA του, είχε από τότε ''τσαγανό''!

Αυτό το παιδί αναμφίβολα τα έκανε όλα ''λίμπα'' κατά την λαϊκή έκφραση. Έχει κάνει όλους ο ''πιτσιρικάς'' μέσα και έξω από την Ελλάδα να τρέχουν και να μην φτάνουν. Κατά την άποψη μου και λόγω της σημερινής συγκυρίας, χρειαζότανε ένας τέτοιος τύπος για να σφίξουν μερικοί κώλ..., ένθεν και κακείθεν και για να μάθουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να ζητούν συνέχεια ''γη και ύδωρ'' και κάποιοι άλλοι αδιαμαρτύρητα να δίνουν.

Υπό αυτή την έννοια, αυτόν το πιτσιρικά τον γουστάρω πολύ, ασχέτως αν θα Κυβερνήσει ή όχι.

Επαναλαμβάνω και για να μην παρεξηγηθώ, το τσαμπουκά γουστάρω Γ.Κ.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ufo στο βυθό της Βαλτικής;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ufo στο βυθό της Βαλτικής;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ