2018-05-23 02:02:56
Φωτογραφία για Αδίστακτοι ληστές χτυπούν και ληστεύουν ανήμπορους ηλικιωμένους, εκμεταλλευόμενοι την ανικανότητα του Τόσκα
Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υπουργίας Τόσκα η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από τα ήδη υψηλά επίπεδα που βρισκόταν νωρίτερα και έχει φτάσει πλέον σε δυσθεώρητα ύψη. Δύο νέα ακόμη περιστατικά αποδεικνύουν του λόγου το αληθές το απόγευμα της Κυριακής αντιμέτωπο με δύο ληστές ήρθε ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μενίδι.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της 80χρονης και του 79χρονου, στην οδό Ιωάννου Λιόση και τους βρήκαν στην αυλή. Άρχισαν να τους χτυπούν με μανία και τους ανάγκασαν να μπουν στο σπίτι. Στην συνέχεια τους πίεσαν να αποκαλύψουν πού κρύβουν πολύτιμα αντικείμενα. Οι δύο δράστες έψαξαν στους χώρους του σπιτιού, αλλά δεν βρήκαν το παραμικρό. Τελικά, άρπαξαν από την ηλικιωμένη γυναίκα μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό και έγιναν «καπνός». Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο, που μετέφερε την 80χρονη και τον 79χρονο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Και αν σ’ αυτήν την περίπτωση δεν γνωρίζουμε κάτι πάνω από τα «χαρακτηριστικά» των δραστών, στην δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρόκειται για ένα παρόμοιο περιστατικό που σημειώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα στην Μεταμόρφωση. Τρεις ρομά, δύο άνδρες και μια γυναίκα, εισέβαλαν στην αυλή μονοκατοικίας επί της οδού Ιωαννίνων, όπου εκείνη την στιγμή βρισκόταν η 68χρονη ιδιοκτήτρια. Ο ένας την ακινητοποίησε και την έσυρε μέσα στο σπίτι. Ο δεύτερος συνεργός είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου, ενώ η τρίτη της συμμορίας, η γυναίκα, μπήκε μέσα και έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι, προκειμένου να βρει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Λίγη ώρα αργότερα οι δράστες εξαφανίστηκαν με λεία… 35 ευρώ.

Ο ανεκδιήγητος και ανίκανος Τόσκας, που πίνει αμέριμνος το καφεδάκι του, αδυνατεί να κάνει το παραμικρό σε μια σειρά παραβατικών ενεργειών. Από τις ληστείες σε ανήμπορους και ηλικιωμένους μέχρι την παράνομη δράση των χαϊδεμένων παρακρατικών «δικών μας παιδιών» που βανδαλίζουν και καταστρέφουν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι, η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του «Συνταγματικού τόξου» μοιάζει (και είναι) ξέφραγο αμπέλι.

πηγή- www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ