2018-05-24 13:33:23
Φωτογραφία για Ο «Χάτσικο» του Αλισσού καθημερινά έξω από το δημοτικό σχολείο… Το αδέσποτο που έχει συγκινήσει ένα ολόκληρο χωριό
Ο «Χάτσικο» του Αλισσού έχει συγκινήσει μικρούς και μεγάλους στο κοντινό χωριό της δυτικής Αχαΐας Πρόκειται για ένα αδεσποτάκι που είχε την τύχη να φροντίσει με φαγητό και νερό ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Αλισσού Δημήτρης Τόκας.

Αυτό ήταν! Το πιστό σκυλάκι ακολούθησε τον διευθυντή ένα πρωί στο σχολείο και από εκείνη την ημέρα, κάθεται έξω από τον χώρο του σχολείου και παρατηρεί τα παιδιά που παίζουν. Όπως μεταφέρει η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αργυρώ Λοτσάρη, μιλώντας στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, είναι ένα ήσυχο και αγαπητό σκυλάκι που το μόνο που κάνει είναι να κάθεται εκεί από την ώρα που θα χτυπήσει το κουδούνι της πρώτης ώρας, μέχρι να σχολάσουν τα παιδιά! Τότε, είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον «σωτήρα» του μέχρι το σπίτι του. Εκεί παραμένει σε εξωτερικό χώρο, περιμένει να φάει και να πιει νερό και φυσικά να ετοιμαστεί πάλι για το … σχολείο την επόμενη ημέρα! Μια απίθανη ιστορία, που θυμίζει λίγο την ιστορία του θρυλικού Χάτσικο, του σκυλιού που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση στον κύριό του, στον οποίο έμεινε πιστός για όλη του την ζωή.

Ο «Χάτσικο» του Αλισσού αισθάνεται «υποχρέωση», όπως μεταφέρουν γονείς, να είναι τα παιδιά προστατευμένα! Κάθεται έξω από τη μεγάλη σιδερένια πόρτα και μάλιστα… αγριοκοιτάζει όποιον προς το μέρος τους. Τα παιδιά τον λατρεύουν! Κι αυτός επίσης. Χάνεται στις αγκαλιές τους και απολαμβάνει την αγάπη τους.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ