2018-05-25 19:05:55
Φωτογραφία για Εύβοια: Με (θλιβερές) ειδήσεις του EviaZoom.gr προσπαθεί να πουλήσει η φυλλάδα που έκανε θεσμό τα «Fake News» και τα «Clopy-Paste»!
Δεν έχουν τελειωμό τα «Fake News» και τα «Clopy-Paste» της τοπικής φυλλάδας «Ευβοϊκής Γνώμης», την οποία έχει πάρει στο ψιλό όλη η Εύβοια Στην απέλπιδα προσπάθεια τους για να πουλήσουν κάνενα φύλλο παραπάνω, ο εκδότης και οι αρθρογράφοι της, συνεχίζουν να αντιγράφουν σωρηδόν τις ειδήσεις του EviaZoom.gr και να τις σερβίρουν ως δικές τους χωρίς να αναφέρουν την πηγή, με στόχο το κέρδος και την παραπλανητική προσέλκυση του (μικρού) αναγνωστικού κοινού στο οποίο απευθύνονται.

Χαρακτηριστικό είναι το πρόσφατο παράδειγμα με τις θλιβερές ειδήσεις του EviaZoom.gr που αντέγραψαν κατά γράμμα στη φυλλάδα τους.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί εδώ και πριν πολλές μέρες στο EviaZoom.gr.

Το ίδιο φυσικά είχε γίνει και πριν λίγο καιρό με το αποκλειστικό δημοσίευμα του EviaZoom.gr με την σύλληψη του επιχειρηματία Άγγελου Μιχελή.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα του EviaZoom.gr


Παράλληλα δεν έχουν τελειωμό και τα «Fake News» που δημοσιεύουν κατά καιρούς!

Για ένα από αυτά μάλιστα, καταδικάστηκαν πρόσφατα σε 8 μήνες φυλάκιση ο εκδότης Γιάννης Θεοφανίδης και ο αρθρογράφος της συγκεκριμένης "είδησης" Νίκος Αντωνίου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Συγκεκριμένα το ψευδές δημοσίευμα είχε τίτλο «Καλυβιώτης Gate, Τάζει μαύρο χρήμα ο Δήμαρχος». (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

  

Αυτή τη φορά θύμα είχε πέσει θύμα ο δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Χρήστος Καλυβιώτης, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει μήνυση κακουργηματικού χαρακτήρα,- αφορούσε και υποκλοπή η μυνητήρια αναφορά-, η οποία ωστόσο έγινε πλημμέλημα με απόφαση του Εισαγγελέα Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να την γλιτώσουν οι κατηγορούμενοι και να δικαστούν πρωτόδικα μόνο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Μάλιστα την συγκεκριμένη καταδικαστική απόφαση ουδέποτε δημοσίευσαν οι καταδικασθέντες στη φυλλάδα που διατηρούν με σκοπό να την αποκρύψουν από το (μικρό) αναγνωστικό κοινό που τους διαβάζει, κάτι που δείχνει και τον δόλιο τρόπο με τον οποίο κινούνται οι ίδιοι και συνάμα η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Στο EviaZoom.gr είχε μιλήσει η δικηγόρος του δημάρχου, Μαρία Καλούτσα - Καμαρλίγγου:

Αναλυτικά τα όσα είχε δηλώσει:

«Κατά τη δικάσιμο της 9ης Ιανουαρίου 2018 εκδικάστηκε ενώπιον του Β' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας η έγκληση του εντολέα μου Χρήστου Καλυβιώτη, Δημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης- Αγίας Άννας στρεφόμενη κατά του εκδότη της «Ευβοϊκής Γνώμης», Γιάννη Θεοφανίδη και κατά του συντάκτη αυτής, Νίκου Αντωνίου, σχετικά με το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου που τέλεσαν εις βαρος του σχετικά με το δημοσίευμα με τίτλο «Καλυβιώτης Gate, Τάζει μαύρο χρήμα ο Δήμαρχος» στις 20-05-2016.

Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό σε 8 μηνες φυλάκισης έκαστος.

Σεβόμαστε την απόφαση του Δικαστηρίου και αναμένουμε την έκβαση της υποθέσεως μετά την εκδίκασή της σε δεύτερο βαθμό».
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ