2018-05-26 13:20:43
Φωτογραφία για Σε θετικό κλίμα οι επαφές...
πάει για ακόμη μια σεζόν!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Γιάννα Παπαδάκου θα συνεχίσει να διεισδύει σε φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα η ανανέωση συμβολαίου της με τον Alpha, ωστόσο ,σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, Espresso, πολύ σύντομα θα γίνει κι αυτό. Οι δύο πλευρές έκαναν τις πρώτες επαφές σε πολύ θετικό κλίμα.

Κοιτάζοντας πίσω τη φετινή χρονιά και την απήχηση που είχε η εκπομπή στον κόσμο, οι συντελεστές του Checkpoint Alpha πατάνε γκάζι και για τη νέα σεζόν. Η εκπομπή βάζει στο μικροσκόπιό της συγκλονιστικές ιστορίες και συνεντεύξεις προσώπων που απασχόλησαν την επικαιρότητα, με τη Γιάννα Παπαδάκου και τους συνεργάτες της να επικεντρώνουν την ερευνά τους στους πρωταγωνιστές των μεγάλων πολιτικών και οικονομικών υποθέσεων και να ακολουθούν την πορεία του χρήματος, για να αποκαλύψουν όσους καταχράστηκαν και υπεξαίρεσαν το δημόσιο χρήμα.


Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος στο παρελθόν έφερε στη δημοσιότητα λίστες με τα ονόματα φοροφυγάδων, εντόπισε Έλληνες εμπλεκόμενους στα Panama Papers, μίλησε με τραπεζίτες που διώκονται, γιατί μετέφεραν στο εξωτερικό παράνομα χρήματα, και με ερευνητές που βοήθησαν στην αποκάλυψη φοροφυγάδων. Επίσης δημοσιοποίησε ντοκουμέντα σε υποθέσεις εκβιαστών με πολιτικές προεκτάσεις και, τέλος, συνέβαλε καθοριστικά με την έρευνα της στην τεκμηρίωση υποθέσεων στη Δικαιοσύνη. Ποιος δεν θυμάται την κοινή συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου με τη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη, στις 9 Ιανουαρίου 2015, όπου μεταξύ άλλων ο πρώην ισχυρός άνδρας της πολιτικής είχε ξεσπάσει κατά των πρώην συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα και η σύζυγός του σε αρκετά φορτισμένο κλίνοντας κλίμα είχε αναφερθεί εκτενώς στη σχέση της με το παιδί της λέγοντας το μόνο που θέλω είναι το άρωμά του, να το αγκαλιάσω ξανά . Όπως, επίσης, τη φετινή σεζόν τις εκπομπές για τα παιδιά της καρδιάς μας , τα οποία φιλοξενούνται στα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα πριεμέρα, ωστόσο ,οι εξελίξεις φέρνουν τη Γιάννα Παπαδάκου ως τις 16 Ιουνίου στις επάλξεις της επικαιρότητας.

Θα προβληθούν, λοιπόν, ακόμη δύο εκπομπές, μία στις 2 Ιουνίου και η τελευταία, με την οποία το Checkpoint Alpha θα ρίξει αυλαία, στις 16 του μήνα. Η εκπομπή θα ανανεώσει το ραντεβού με τους τηλεθεατές της για τη νέα σεζόν.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ