2018-05-27 09:40:14
Φωτογραφία για Ανατροπή στον ΑΝΤ1! Ο Γιάννης Μπέζος μετακομίζει σε άλλο σήριαλ...
Αλλαγές στα αρχικά σχέδια και ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Το κανάλι επρόκειτο να βγάλει την κωμική σειρά  "Οι απίθανοι" σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση και με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. Μετά το γύρισμα του επεισοδίου-πιλότος, το αποτέλεσμα λέγεται ότι δεν ικανοποίησε τα στελέχη του ΑΝΤ1, ενώ υπήρχαν και θέματα με το αρχικό καστ, καθώς, για παράδειγμα, η Κατερίνα Παπουτσάκη πήρε μέρος μεν στον πιλότο, αλλά είχε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για να μετέχει σε άλλα γυρίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν απόφασης των ιθυνόντων του ΑΝΤ1, η οικογενειακή σειρά δεν θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του καναλιού. Αφού αποδεσμεύτηκε από τους "Απίθανους" και πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της σχετικής απόφασης, ο Γιάννης Μπέζος παίρνει μεταγραφή για την έτερη κωμωδία του ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης ζήτησε από τον ηθοποιό να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό και ομώνυμο ρόλο στη σειρά "Ταβέρνα του Πέπε". Ο Γιάννης Μπέζος θα φορέσει την ποδιά και θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη παραθαλάσσιας ταβέρνας, που σμίγει με τον γο του, όταν ο τελευταίος έρχεται να δουλέψει μαζί του για να σώσουν το μαγαζί.

Πηγή: Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ