2018-05-27 13:39:42
Φωτογραφία για Τo Αγιο Πνεύμα στη Μύκονο «φωτίζει» κοσμικούς και σκαφάτους
Η έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου για τους λάτρεις του yachting αρχίζει επίσημα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αν και φέτος τα μποφόρ προβλέπονται πάνω από εφτά.

Όλα, πάντως, είναι έτοιμα για την πρώτη μεγάλη κοσμική έξοδο της σεζόν, που προβλέπεται ιδιαίτερα hot, και η στήλη σάς αποκαλύπτει τι συμβαίνει στη Μύκονο! Οι θέσεις στο Παλιό Λιμάνι είναι ήδη πιασμένες από mega yachts, όπως και η πρώτη σειρά ξαπλώστρες στο Νammos στην Ψαρού.

Η «χρυσή» νεολαία έχει πλέον την τιμητική της στο νησί, αφού αυτή κινεί τα νήματα και το χρήμα. Η παλιά γενιά έχει κλειστεί στο σπίτι της και επιδίδεται σε μαραθώνιους μπιρίμπας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Ήδη από το περασμένο weekend ο νεαρός εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ βρίσκεται στην ντιζαϊνάτη βίλα του στα Χουλάκια και αναζωογονεί τον έρωτά του με τη sexy τραγουδίστρια Ζοζεφίν. Στο πολυτελέστατο συγκρότημα «Santa Marina» στον Ορνό γέμισε τις μπαταρίες του το in love ζεύγος Νάντιας Φειδάκη - Δημήτρη Τερζόπουλου, που στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, σε έναν γάμο που αναμένεται να αφήσει εποχή.


Στο ιστορικό club Astra η στήλη πέτυχε σε μεγάλα κέφια τον Αλιόσα Γκρίσιν και στο beach bar Alemagou στη Φτελιά τον επιχειρηματία Γιώργο Μπιθαρά, που βρίσκεται στο νησί με το 40 μ. σκάφος του «Can’t Remember».

Το weekend, πάντως, ετοιμάζεται να αναστατώσει το νησί ακόμα μία φορά με την εμφάνισή της η εκκεντρική Lindsay Lohan για το opening γνωστού club. Πριν από τη Μύκονο, η Lindsay απόλαυσε τα μπάνια της στην Αθήνα incognito (και όχι μόνη) στο «Grand Resort Lagonissi».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ