2018-05-28 13:55:15
Φωτογραφία για 32χρονος αποκαλύπτει: Θέλω να,... παίρνω τη μία, να αφήνω την άλλη,,,, Θέλω να γνωρίζω καινούργιες κοπέλες και να κάνω σ..ξ μαζί τους
Αν και άντρας, αποφάσισα να σας γράψω και εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην ερωτική μου ζωή! Είμαι 32 ετών και δε μπορώ να μείνω για πολύ καιρό με μια μόνο γυναίκα!

Οι φίλοι και οι συγγενείς μου, συνεχώς μου λένε ότι μεγαλώνω και πως πρέπει να βρω μια γυναίκα και να κάνω τη δική μου οικογένεια!

Το θέμα είναι όμως, ότι εγώ δε μπορώ να κάνω σχέση με μια γυναίκα και να της είμαι απόλυτα πιστός!

Μου αρέσει να φλερτάρω με πολλές γυναίκες και να νιώθω ότι αρέσω! Θέλω να γνωρίζω καινούργιες κοπέλες και να κάνω σ..ξμαζί τους!

Έτσι νιώθω ο απόλυτος εραστής! Αν κάνω σχέση με μόνο μια γυναίκα δε μπορώ να τα κάνω όλα αυτά!

Είμαι ένας άνθρωπος που ζητάει συνεχώς την επιβεβαίωση στον ερωτικό τομέα! Θέλω να ξέρω ότι αρέσω στις γυναίκες και ότι δεν περνάω απαρατήρητος.

Οι φίλοι μου από την άλλη έχουν δημιουργήσει σοβαρές σχέσεις με κοπέλες και μερικοί από αυτούς πάνε και για γάμο!


Πολλές από τις κοπέλες τους έχουν επιχειρήσει να μου κάνουν «προξενιό» με κάποια φίλη τους αλλά εγώ απλά πήρα την επιβεβαίωση που ήθελα και από εκείνες και δε προχώρησα σε κάτι πιο σοβαρό μαζί τους!

Φυσικά και εκείνες λένε τα χειρότερα για εμένα, ότι τις εκμεταλλεύτηκα και τι άφησα. Εγώ όμως δεν έταξα ποτέ τίποτα σε καμία γυναίκα!

Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή και αυτό είναι στα υπέρ μου!

Σίγουρα μεγαλώνοντας θα ήθελα να βρω και εγώ μια γυναίκα που θα μπορέσει να με κάνει να μείνω μαζί της και μόνο μαζί της.

Όμως πρώτα θέλω να ζήσω τις εμπειρίες που θέλω και να τα έχω καλά με τον εαυτό μου!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ