2018-05-31 19:06:10
Φωτογραφία για Τα 4 φορέματα που θα φορέσουμε πολύ το φετινό καλοκαίρι
Έχουμε αρχίσει ήδη να φοράμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και παπούτσια όπως έχουμε ξεκινήσει την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας για το καλοκαίρι.

Τα φορέματα, βεβαίως, είναι η πρώτη μας επιλογή για το καλοκαίρι και στη συλλογή μας έχουμε συνήθως πολλές εκδοχές: μάξι, μίνι, μίντι, μονόχρωμα ή με prints κ.ά. Βεβαίως, κάθε σεζόν έχει τις δικές της τάσεις, που πάντα μας ενδιαφέρουν όταν θέλουμε να είμαστε ενημερωμένες και stylish.

Αυτό είναι το φόρεμα που θα δεις παντού φέτος το καλοκαίρι: Σου βρήκαμε τα ωραιότερα

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, έχεις τις δικές του και αυτά τα 4 φορέματα είναι που θα φορέσουμε περισσότερο:

1- Τα μάξι φορέματα: Αν δεν είσαι λάτρης των μίνι φορεμάτων, επίλεξε τα μάξι αέρινα και κάνε εντυπωσιακές εμφανίσεις στις διακοπές- κι όχι μόνο! Επίσης, μ' ένα μάξι φόρεμα έχεις καλύτερη κάλυψη για τα πόδια σου τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

2- Τα off-shoulder φορέματα: Τα φορέματα με έξω τους ώμους είναι η καλύτερη επιλογή για ...ομοιόμορφο μαύρισμα! Φόρεσέ τα το καλοκαίρι και εξασφάλισε θηλυκότητα και στιλ.

3- Τα vintage φορέματα: Επιστροφή στη ...σεμνότητα και τη νοσταλγία. Το νέο σέξι είναι το ρετρό που κλείνει το μάτι στις ευαισθησίες και τον ρομαντισμό μας.

4- Τα φορέματα με κουμπιά: Μίντι, μάξι, μίνι, ό,τι και να επιλέξεις, τα φορέματα με κουμπιά είναι η πιο fun και κομψή μαζί επιλογή του καλοκαιριού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ