2018-05-31 19:19:38
Φωτογραφία για Πέντε εκνευριστικά πράγματα που θα βιώσεις σε ένα σινεμά
Όχι δεν είσαι μουρμούρης και νευριάζεις με το παραμικρό άμα... σε ενοχλούν κάποια πράγματα που γίνονται δίπλα σου όταν εσύ θες να απολαύσεις μια ταινία στο σινεμά με την ηρεμία σου. Στο φινάλε φινάλε άνθρωπος είσαι και έχεις πληρώσεις για να είσαι εκεί οπότε θες τον σεβασμό των άλλων για να δεις το έργο που επέλεξες.

 

Βέβαια πρέπει και εσύ να κάνεις το ίδιο γιατί άμα κάνεις χειρότερα από αυτά που σε εκνευρίζουν τότε όλη η κουβέντα πάει για… καφέ.

Αλλά ας ποντάρουμε ότι είσαι ένα άτομο που θα πας στην κινηματογραφική αίθουσα θα κάτσεις στη θέση σου και μόλις ξεκινήσει η ταινία θα είναι τύπος και υπογραμμός σε όσους άγραφους κανόνες του σινεμά υπάρχουν.

1.Κλείσε το κινητό, μπορείς να το δεις έξω δεν θα στο πάρει κανείς

Μπαίνεις στην αίθουσα, κάθεσαι στη θέση σου και την ώρα που έχουν σβήσει τα φώτα και έχουν πέσει τα πρώτα γράμματα για να σε προϊδεάσουν ότι ξεκινάει η ταινία εσύ θυμάσαι να ανοίξεις το messenger και να τσεκάρεις αν ήρθε κανένα μήνυμα ή αν κάποιος σχολίασε το check in που έκανες πριν μπεις
. Ηρέμησε δεν θα χάσεις κάτι αν δεν κοιτάξεις για δυο ώρες το κινητό σου ούτε θα γίνεις κάποιος Παγκόσμιος Πόλεμος. Το πολύ πολύ να χάσεις κάποια like που θα σου κάνουν οι φίλοι σου. Και αν δεν σε ενδιαφέρει να απολαύσεις την ταινία τότε σκέψου και τους άλλους που είναι δίπλα σου και πρέπει να ακούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον ήχο των μηνυμάτων ή των ειδοποιήσεων των social media.

2.Οι συζητήσεις δεν υπάρχουν σε αυτό το χώρο

Υποτίθεται ότι πλήρωσες για να είσαι εκεί, δεν σε υποχρέωσε κανείς (αν το έκανε να πρόσεχες). Αλλά τώρα να μιλάτε για τις ομάδες ή άλλα θέματα την ώρα της ταινίας ε δεν είναι το καλύτερο και για τους δίπλα σου. Βγείτε πάτε για καφέ και πείτε για το ποια μεταγραφή θέλετε ή γιατί ο Κάριους έκανε τέτοιες γκάφες (επίκαιρο γαρ λόγω τελικού Champions League).

3. Ε όχι και καμάκι ρε συ

Ναι κι όμως έχει τύχη να γίνει καμάκι μέσα στην ταινία. Αφορμή ένα πέσιμο ενός κινητού μιας κοπέλας κάτω και τον άνδρα να το σηκώνει από το πάτωμα και να της λέει «Ορίστε… Σας έπεσε…» και να αρχίσουν σιγανή κουβέντα για διάφορα θέματα μέχρι και για το αμάξι του πρωταγωνιστή που ήταν το απωθημένο του. Έλεος δηλαδή. Πείτε δυο κουβέντες και περιμένετε μόλις τελειώσει η ταινία να τα πείτε, να πάτε για κανένα ποτό.

4. Ταινία βλέπουμε δεν γράφουμε τεστ

Ρε φίλε (προς άνδρες πάει αυτό) γιατί την πας με το ζόρι να δει μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, ενώ σου έχει πει ότι δεν της αρέσει; Εκείνη όπως δείχνεις πρωτίστως δεν την σέβεσαι όπως φαίνεται ΑΛΛΑ ούτε και εμάς όμως που είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε κάθε ερώτηση του στυλ «Γιατί αυτός έβγαλε φτερά, ενώ είναι άνθρωπος», «Πως γίνεται πράσινος και μεγάλος από μικροκαμωμένος άνθρωπος αυτός ο Χαλκ», «Μα καλά δεν του κόβει να τον αποφύγει και πάει και τον πολεμάει». Ε-λ-ε-ο-ς δηλαδή ήμαρτον θα μας καεί ο εγκέφαλος.

5. Που νομίζεις ότι είσαι; Στο γήπεδο

Έχουμε δει σε πάρα πολλά ποδοσφαιρικά, μπασκετικά γήπεδα με το που σβήνουν οι προβολείς να ανοίγουν τα flash των κινητών. Κι όμως αυτή η μόδα γίνεται και στο κινηματογράφο. Ρε παιδί μου όμως για να κλείνουν τα φώτα κάτι γίνεται ή κάτι θέλουν να κάνουν. Και όπως είπαμε και παραπάνω κλείσε το κινητό και άστο στην άκρη όσο κρατάει η ταινία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ