2018-06-01 03:45:29
Φωτογραφία για «Μαφία Μενιδίου»: 70χρονη (!) ρομά δρούσε ως αρχηγός συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών
Σε ένα απέραντο «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών είχαν μετατρέψει την περιοχή του Μενιδίου οικογένειες ρομά, δημιουργώντας «φαμίλιες» στα πρότυπα της σικελιανής μαφίας.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Μάλιστα, η αρχηγός δεν ήταν απλώς γένους θηλυκού, αλλά μια… γιαγιά 70 ετών!

Η ηλικιωμένη ζούσε σαν… βασίλισσα από το εμπόριο του θανάτου, όπως άλλωστε όλα τα μέλη της συμμορίας που είχαν τοποθετήσει υπερσύγχρονες τηλεοράσεις ακόμη και στις τουαλέτες των σπιτιών τους!

Για να μην κινεί τις υποψίες των αστυνομικών, η 70χρονη αρχηγός της οικογενειακής μαφίας των ναρκωτικών έκρυβε τις ποσότητες των ουσιών που πουλούσαν στην χονδρική στα… εσώρουχά της, τα οποία κάλυπτε με τα παραδοσιακά φαρδιά φουστάνια των Ρομά.

Μπορεί οι έμπειροι αστυνομικοί να παρακολουθούσαν από καιρό διακριτικά ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Μενίδι με τις Porsche παρκαρισμένες στο υπόστεγο, αλλά δεν εύκολο να φανταστούν τον σημαντικό ρόλο της ηλικιωμένης γυναίκας στην «φαμίλια».


Είχαν, όμως, πληροφορίες ότι οι δύο οικογένειες ρομά που έμεναν εκεί θησαύριζαν από το χονδρεμπόριο ηρωίνης που είχαν στα χέρια τους και ότι προμήθευαν με μεγάλες ποσότητες τους διακινητές στο κέντρο της Αθήνας.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και στενές παρακολουθήσεις, οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν ότι στο αλισβερίσι του θανάτου εμπλέκονταν γονείς, παιδιά, ακόμη και γιαγιάδες και παππούδες, οι οποίοι ζούσαν «ζωή χαρισάμενη» σε σπίτια τόσο πολυτελή, που θύμιζαν εξοχικές βίλες σε κάποιο ακριβό νησί των Κυκλάδων!

Παράλληλα κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα και ξόδευαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στις νυχτερινές εξόδους τους σε γνωστά κέντρα της Αττικής.

Όταν αποφασίστηκε η έφοδος στα σπίτια των υπόπτων, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, όλοι συγγενείς μεταξύ τους και μάλιστα πρώτου βαθμού, μεταξύ των οποίων και η 70χρονη… «δόνα Κορλεόνε»! Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,016 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 113 ναρκωτικά δισκία, δύο αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 20.720 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 585 δολαρίων Η.Π.Α, τρείς καραμπίνες, ένα πιστόλι και ένα πιστόλι κρότου, διακόσια φυσίγγια, πέντε ζυγαριές, δεκαεπτά συσκευές κινητών τηλεφώνων και ένα πλήρες σύστημα καταγραφής κλειστού κυκλώματος με πέντε κάμερες, που κατέγραφαν τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Βεβαίως, οι κάτοικοι της περιοχής που υποφέρουν από το εμπόριο ναρκωτικών και την κατάσταση ανομίας που κυριαρχεί και διαμαρτύρονται γι’ αυτές τις καταστάσεις έχουν έτοιμες τις κατηγορίες από τους εκτός τόπου και χρόνου «αντιρατσιστές», «αντιφασίστες» και «ανθρωπιστές», οι οποίοι πατάνε το «play» στο κασετόφωνο και η χιλιοπαιγμένη-μασημένη κασέτα αρχίζει: «ρατσισμός», «αντιτσιγγανισμός», «μισαλλοδοξία» ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

πηγή- xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ