2012-06-02 16:28:41
Φωτογραφία για Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Στις λευκές πολυθρόνες οι παράγοντες του Ολυμπιακού
Απάντηση με νόημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις αλχημείες της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τις προκλήσεις του Γιώργου Σκινδήλια.

Στις λευκές πολυθρόνες του ΟΑΚΑ θα φιλοξενούνται από τη νέα σεζόν όλοι οι παράγοντες που θα συνοδεύουν την αποστολή του Ολυμπιακού, όπως διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον Γιώργο Σκινδήλια και τα μέλη της ΚΕΔ, στο φινάλε της κλήρωσης των διαιτητών.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε να προκαλεί ξανά με την τοποθέτησή του περί στημένου πρωταθλήματος, όπως αυτή την εξέφρασε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, για να του απαντήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θα είναι στημένο και το βράδυ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής;».

Ο Γιώργος Σκινδήλιας προκάλεσε ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι ήταν στημένο και το περιστατικό με την επίθεση που εξαπέλυσαν άγνωστοι στο πούλμαν της αποστολής του Παναθηναϊκού, για να καθυστερήσει η έναρξη της σειράς και να μην έχουν τη δυνατότητα συγκεκριμένοι διαιτητές να μπουν στη διαδικασία του 5ου τελικού.


Ο Μάνος Παπαδόπουλος πήρε το λόγο και του απάντησε: «όλη η προπαγάνδα σας έχει στηριχτεί γύρω από τον Πηλοίδη που σας στέρησε ένα πρωτάθλημα και ξαφνικά όλοι θέλετε τον Πηλοίδη. Γνωρίζουμε τους λόγους» και αναρωτήθηκε: «Μήπως πετάξαμε εμείς τις πέτρες στο πούλμαν για να προκαλέσουμε την αναβολή» με τον Κορομηλά να ρωτάει και εκείνος το ίδιο... «Μας στέρησε ένα πρωτάθλημα, δεν έδωσε το σπρώξιμο στο δεύτερο τελικό που θα μας έδινε τη νίκη. Γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν για τον προπηλακισμό στο ημίχρονο στον τέταρτο τελικό;» τόνισε ο Σκινδήλιας για να του απαντήσει ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού δείχνοντας το επεισόδιο Τόμιτς - Σκινδήλια στο ΣΕΦ: «Δεν υπήρξε κανένας προπηλακισμός. Μόνο διαμαρτυρίες. Άλλοι προπηλακίζουν και δεν γράφεται τίποτα στο φύλλο αγώνα».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να βρεθεί φόρμουλα για να παραμείνουν οι διαιτητές στην Ελλάδα για τον πέμπτο τελικό, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να αναλάμβανε τα έξοδα διαμονής τους σε περίπτωση που αυτοί εντάσσονταν στο πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας. «Να μας πείτε και τα δωμάτια που έχουν κλείσει για τις διακοπές τους οι διαιτητές σε περίπτωση που γίνει ξανά αναβολή να τους φέρουμε πίσω». «Τους πληρώνετε και το ξενοδοχείο;», ήταν η απάντηση του Παπαδόπουλου, ενώ απ' την πλευρά της ΚΕΔ ο Κορομηλάς διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αλλάξει το πρόγραμμα της παρουσίας των τριών διαιτητών στο σεμινάριο, ενώ υπήρχε σοβαρός κίνδυνος η μη συμμετοχή τους να δημιουργούσε θέμα αποκλεισμού τους από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Και ζήτησε λίγο πριν το φινάλε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιώργο Σκινδήλια να δώσουν τα χέρια, χαρακτηρίζοντας ως ιδανική μια τέτοια ενέργεια, λίγο πριν τον τελικό των τελικών: «Ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να βρεθώ κοντά στην ομάδα και να παρακαλουθήσω τον αγώνα στο ΣΕΦ. Δεν πάω στον πάγκο και αφού επίτηδες με βάζετε εκεί, από του χρόνου όλα τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού εμείς θα τα φιλοξενούμε διαθέτοντάς τους λευκές πολυθρόνες στον αγωνιστικό χώρο», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια αναχώρησε προκειμένου να βρεθεί στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της πράσινης ΚΑΕ.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ