2012-06-02 16:29:28
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΖΑΧΑΒΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΚΡΑΝΤ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο ατζέντης και εκπρόσωπος του Αβραάμ Γκραντ, Πίνι Ζάχαβι, μίλησε στο "gazzetta.gr" επιβεβαιώνοντας την συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Η πρώτη ερώτηση εγινε από τον ίδιο τον Ζάχαβι, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Πείτε μου, λέει κάτι ο Ολυμπιακός για το θέμα;», ρώτησε για να πάρει την απάντηση ότι οι ερυθρόλευκοι υπογράμμιζαν την Παρασκευή ότι μιλούν με την πλευρά του Αβραάμ Γκραντ.

«Ωραία», τόνισε για να συνεχίσει λέγοντας: «Όντως είχαμε μία συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον κ. Γκραντ. Έγινε μία πολύ καλή συζήτηση. Τώρα μένει και οι δύο πλευρές να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις».

Όταν του ζητήθηκε να μεταφέρει πιο συγκεκριμένα πως κύλησε η επαφή αυτή υποστήριξε ότι: «το ραντεβού που κάναμε κύλησε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Εμείς από την μεριά μας μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού». Έκανε μάλιστα ειδική μνεία στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.


«Ο πρόεδρος ήταν εκεί, όπως και όλα τα μεγάλα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αβραάμ έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει παρουσία του κυρίου Μαρινάκη. Γενικότερα οι παράγοντες της ελληνικής ομάδας ήταν πολύ καλοί», σχολίασε σχετικά.

Όσο για το χρόνο αναμονής για τις τελικές εξελίξεις: «Δεν μπορώ να σας το πω αυτό. Δεν το ξέρω τώρα. Όταν θα υπάρξει κάτι το τελικό, κάτι το οριστικό θα τα μάθετε όλα. Σας ευχαριστώ θερμά για την επικοινωνία που είχαμε», απάντησε.

Πάντως τα ΜΜΕ του Ισραήλ επιμένουν ότι ο Γκραντ είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ