2018-06-06 18:51:12
Φωτογραφία για Γιατί ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε την καλύτερη επιλογή συντρόφου;
Η σχέση τους ήρθε στα πυροτέχνημα στην ελληνική showbiz. Όταν έγινε γνωστό πως η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ζευγάρι με τον Κωστή Μαραβέγια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτιόντουσαν πώς προέκυψε αυτή η σχέση και έκαναν λόγο για ένα… αντισυμβατικό ζευγάρι. Και σίγουρα όλοι δώσαμε δίκιο στην Τόνια που υποστήριζε ότι οι σύντροφοι που επιλέγει δεν έχουν κάποιο κοινό στοιχείο αλλά υπάρχει χημεία.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν έξι μήνες και οι δυο τους δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους αλλά δεν την έκαναν πρωτοσέλιδο. Μάλιστα, η Τόνια το τελευταίο διάστημα αναφέρεται στον Κωστή λέγοντας τον «σύντροφό της» και μιλά για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Η Τόνια μάλιστα στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Madame Figaro, είπε χαρακτηριστικά «Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μόνο φως». Πόσο υπέροχο είναι να μιλά έτσι η γυναίκα που έχεις επιλέξει να έχεις στη ζωή σου; Κι αν κάποιος δει τα μάτια της ηθοποιού όταν μιλά για τον Κωστή θα καταλάβει πως όχι μόνο λέει όμορφα λόγια αλλά και τα εννοεί από καρδιάς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ