2018-06-07 09:40:28
Φωτογραφία για Αυτοπροτάθηκε για ριάλιτι μόδας
Το ακούσαμε κι αυτό! Η Κατερίνα Καινούργιου αυτοπροτάθηκε για την παρουσίαση του «Project runway», του νέου reality μόδας που ετοιμάζει το epsilon, κι έφαγε... πόρτα!

Πρόκειται για την επιτυχημένη αμερικανική εκπομπή την οποία για 16 σεζόν παρουσιάζει με επιτυχία η Χάιντι Κλουμ. Η Κατερίνα, λοιπόν, εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ... να στα πω», που παρουσιάζει στο κανάλι, την επιθυμία της να βρεθεί στη βραδινή ζώνη με το συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Και ήταν τόσο μεγάλη η... κάψα της, που χτύπησε την πόρτα των υπευθύνων του σταθμού και πρότεινε τον εαυτό της!

«Μου αρέσει τόσο πολύ το “Project Runway” που πήγα στον Θέμη (σ.σ.: Μάλλης) και στην κυρία Μαραγκουδάκη, όταν έμαθα ότι το πήρε το κανάλι, και τους είπα ότι θέλω να το παρουσιάσω. “Εγώ θέλω, τι ψάχνετε;” τους είπα» αποκάλυψε χθες το πρωί στην εκπομπή της και συνέχισε, με μια σχεδόν παιδική αφέλεια, να εξιστορεί πώς την... προσγείωσαν: «Ο Θέμης μου είπε “Κατερίνα, κοίταξε να δεις, δεν γίνεται. Ή θα κάνεις το πρωινό ή θα κάνεις το “Project runway”».


«Εγώ το πρωινό μου δεν το αφήνω» του είπε η ξανθιά παρουσιάστρια, για να πάρει ως απάντηση: «Τότε, άσε, κούκλα μου, να το κάνει άλλος». «Είναι από τα projects που ζήλεψα με την καλή έννοια» είπε ολοκληρώνοντας την κουβέντα. Βεβαίως, κανείς από τους τηλεθεατές της, πόσo δε μάλλον το πάνελ της, δεν ξαφνιάστηκε με όσα είπε on air η παρουσιάστρια, καθώς έχουν μάθει πλέον ότι μπορεί από τον αέρα της εκπομπής της να πει τα... εσώψυχά της, ακόμα και τα πιο προσωπικά, αδιαφορώντας για τον ντόρο που θα δημιουργήσει! Κι ενώ η Κατερίνα θα βλέπει το «Project runway» ως τηλεθεάτρια, υποψήφιες για την παρουσίαση είναι η Αθηνά Οικονομάκου, η Ευαγγελία Αραβανή και η Τάμτα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ