2018-06-07 14:00:31
Φωτογραφία για Στο επόμενο δεκαήμερο ξεκάθαρη εικόνα για τα ονόματα στο Ε - Εκτός σταθμού και η Γερμανού
Ο Τζόνι Καλημέρης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου το οποίο μετά την επιλογή των προσώπων θα αποφασιστεί αν θα μεταδίδεται στις 19.00 ή στις 20.00. «Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο, το επόμενο δεκαήμερο πιστεύω ότι θα έχουμε καταλήξει», αρκέστηκε να πει πολλές φορές ο Τζόνι Καλημέρης ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα μπει σε ονοματολογία πριν πέσουν οι υπογραφές. Σχεδιάζει πάντως να επαναφέρει και βραδινή πολιτική εκπομπή και να ενισχύσει το γενικότερα το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού.

Η Κική Σιλβεστριάδου, Chief Operations Officer του καναλιού, με 17 χρόνια εμπειρίας στο MEGA, αρκέστηκε να πει ότι σχεδιάζεται πριν το φθινόπωρο η μεταφορά του καναλιού στην Παιανία, στις παλιές εγκαταστάσεις του άλλοτε μεγάλου καναλιού που έχει νοικιάσει ο Ιβάν Σαββίδης από τον Νίνο Ελαμτζιόγλου. Έκανε λόγο για πλήρη ανανέωση εξοπλισμού, επενδύσεις αρκετών εκατομμυρίων ώστε να δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο κανάλι αλλά επέμεινε στη σταδιακή αναμόρφωση, τη δημιουργία ισχυρών δομών που θα οδηγήσουν στην επόμενη μέρα τον τηλεοπτικό σταθμό.


Εκτός ETV θα βρεθούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν σίγουρα η Ανίττα Πάνια και η Ναταλία Γερμανού, για την οποία λέγεται ότι έχει συμφωνήσει με τον ALPHA, ενώ τον ίδιο δρόμο είναι πιθανό να τραβήξουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά παρά τις επίμονες ερωτήσεις τα στελέχη του καναλιού απέφυγαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες.

Εfsyn.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ