2012-06-02 22:49:04
Φωτογραφία για Φαβέλα για… σκύλους!
Φαβέλα για σκύλους έχει δημιουργήσει η οργάνωση So Ama στη Βραζιλία!

Μια παραγκούπολη, στην οποία δεν ζουν άνθρωποι αλλά 1.600 εγκαταλελειμμένα σκυλάκια, που φιλοξενούνται σε περίπου 1.000 μικρά σπίτια σκυλιών!

Η οργάνωση ξεκίνησε με την πρόθεση να βοηθήσει τα αδέσποτα σκυλιά, αλλά η απουσία οικονομικών πόρων δεν επιτρέπει στα μέλη της να κάνουν κάτι περισσότερο για τα ζωντανά! Έτσι, τα σκυλάκια περνούν όλη την ημέρα αλυσοδεμένα, σε έναν χώρο που οι συνθήκες μόνο ιδανικές δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

«Ξεκινήσαμε με την αφελή πρόθεση να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά ξαφνικά διαπιστώσαμε ότι οι απαιτήσεις αυτού του εγχειρήματος ήταν τεράστιες! Δυστυχώς, αυτό είναι το μόνο που έχουμε να τους προσφέρουμε» εξηγεί ο επικεφαλής της οργάνωσης.

Η φτώχεια, η ανεργία και η διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα που επικρατούν στην περιοχή δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για μεγαλύτερη βοήθεια στα εκατοντάδες αδέσποτα σκυλάκια, που, όπως βλέπετε στην εικόνα, περιορίζονται στα λίγα τετραγωνικά που αναλογούν στο σπιτάκι τους και στη μικρή σε μέγεθος αλυσίδα που είναι σφιχτοδεμένη στον λαιμό τους!
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ