2018-06-10 02:24:24
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα 29 μέλη του κυκλώματος που διακινούσαν ναρκωτικά στην Ομόνοια οι 27 είναι λαθρομετανάστες «επενδυτές» [Φωτος-Βίντεο]
Tα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες και βίντεο από τη δραστηριότητα των 29 ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η σπείρα εξαρθρώθηκε την Δευτέρα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος, κατανεμημένα σε δύο υποομάδες, δρούσαν τουλάχιστον από τις αρχές του χρόνου, προμηθεύοντας συστηματικά με ναρκωτικές ουσίες περίπου 250 με 300 τοξικομανείς την ημέρα. Μάλιστα, για να καλύπτουν την δράση τους αποθήκευαν και έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες και τα παράνομα κέρδη τους σε δύο παντοπωλεία στην περιοχή της Ομόνοιας, τα οποία λειτουργούσαν ως «βιτρίνα».

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 13.000 ευρώ, 40 κινητά τηλέφωνα και πολλές αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης.


Κάποια απο τα μέλη της εγκληματικής ομάδας έχουν συλληφθεί, ενώ άλλα διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται απο τους αστυνομικούς.

Συλληφθέντες

Οπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία καταγράφονται στιγμιότυπα από τη δράση των συλληφθέντων

Οι φωτογραφίες και τα ονόματα των δραστών έχουν αναρτηθεί ΕΔΩ από την ΕΛ.ΑΣ
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ