2018-06-10 03:05:36
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο 20χρονος Ιρακινός που βίασε και δολοφόνησε 14χρονη Γερμανίδα Εβραϊκής καταγωγής [Βίντεο]
Ομολόγησε ο δράστης.Τον συνέλαβαν στον Ιρακ όταν επιχείρησε να επιστρέψει στη χώρα του για να αποφύγει τις συνέπειες.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η αστυνομία στο Ιράκ ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας 20χρονος Ιρακινός ομολόγησε ότι βίασε και δολοφόνησε την 14χρονη Σουζάνα Φέλντμαν στην Γερμανία.

Η υπόθεση αυτή, έχει προκαλέσει μία ευρεία συζήτηση για τους μετανάστες στην Γερμανία.

Το πτώμα της Εβραίας έφηβης από το Μάιντς κοντά στην Φραγκφούρτη, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στο Βισμπάντεν, κοντά σε κέντρο προσφύγων όπου ο δράστης είχε φιλοξενηθεί, σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία.

Η νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε σεξουαλική και βίαιη επίθεση. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν εντοπίστηκαν αποδείξεις ότι η θρησκεία της, ήταν μία αιτία για την επίθεση που δέχθηκε, ενώ το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στην Γερμανία, συνέστησε προσοχή, προκειμένου η υπόθεση αυτή να μην αποδοθεί σε αντισημιτικό κίνητρο.


Σύμφωνα με τον υπουργο Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Σιχόφερ:«Ο Αλί Β., που κατηγορείται για τη δολοφονία της Σουζάνα Φέλντμαν συνελήφθη στις 8 Ιουνίου από τις κουρδικές αρχές ασφαλείας στο βόρειο Ιράκ κατόπιν αιτήματος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας. (...) Η έκδοσή του γίνεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες. Η αστυνομία και το Υπουργείο Εξωτερικών θα υποβάλει αίτημα για όλα όσα απαιτουνται για την έκδοσή του.

Ο Αλί Μπασάρ είχε φτάσει στη Γερμανία το 2015 κατά τη διάρκεια των μαζικών άφιξεων μεταναστών στη χώρα, είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο που είχε απορριφθεί και περίμενε το αποτέλεσμα της ένστασης που είχε υποβάλει.

Οι Γερμανοί είναι εξοργισμένοι από το κενό στο σύστημα ασφαλείας του αεροδρομίου του Ντίσελντόρφ που επέτρεψε στο Αλί Μπασάρ να φύγει από τη χώρα.

Η δολοφονία της Σουζάνα Φέλντμαν αναζωπυρώνει την κριτική στη μεταναστευτική πολιτική της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ.Το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία ζητεί την παραίτηση της γερμανίδας καγκελαρίου και καλεί σε πορεία διαμαρτυρίας.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ