2018-06-11 15:54:55
Φωτογραφία για Χανιά: Πρωτοφανές! Παραλίγο να “τα βροντήξει” ο Εισαγγελέας στη δίκη Ακουμιανάκη
Διεκόπη για λίγα λεπτά μετά από ένταση η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη Ο Εισαγγελέας της έδρας δήλωσε πως δεν θα συνεχίσει αν δεν του ζητήσει συγνώμη η πλευρά της πολιτικής αγωγής. Είχε προηγηθεί ένσταση από τους δικηγόρους της οικογένειας Ακουμιανάκη για τον τρόπο υποβολής των ερωτήσεων από την πλευρά του, την ώρα που ως μάρτυρας εξεταζόταν μια γιατρός.  Το δικαστήριο κατέβηκε και ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή.

Τελικά επέστρεψε δηλώνοντας βαθύτατα προσβεβλημένος ενώ οι δικηγόροι από την πλευρά τους ξεκαθάρισαν ότι δεν ήθελαν να εκφράσουν ούτε υπόνοια ούτε προκαταληψη ούτε αμφισβήτησαν την θέση τους ως Εισαγγελέα της έδρας.

Η δίκη συνεχίζεται με τον Εισαγγελέα να δηλώνει πως δεν πρόκειται να κάνει καμιά ερώτηση από εδώ και στο εξής.

Τι συνέβη

Νωρίτερα, εξετάζοντας τη μάρτυρα, ο κ. Εισαγγελέας ήθελε να μάθει εάν, σύμφωνα με τις ιατρικές της γνώσεις, ο θάνατος της Στέλλας θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί με την ίδια να υποστηριζει ότι αυτό ήταν αδύνατο λογω της τοξικης δράσης της αλκοόλης. Τοτε ο Εισαγγελέας επέμεινε ρωτώντας “Ακόμα κι αν ήταν και οι δύο γιατροί από πάνω της;” Αυτό πρόκαλεσε την άμεση αντίδραση των συνηγορων πολιτικής αγωγής που σχολιασαν ότι ούτε η υπεράσπιση δεν τα λέει αυτά!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ