2018-06-11 21:39:39
Φωτογραφία για Σε εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε η Π.Υ Δράμας (φωτογραφίες)
Στην εκδήλωση με θέμα τις ''Διασωστικές επιδείξεις για την αφύπνιση του εθελοντικού πνεύματος'' συμμετείχε η Π.Υ. Δράμας.

Η ανακοίνωση:

 Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει ότι στις 08-6-2018 και Ω/19.00’ συμμετείχε με το διασωστικό της όχημα και πλήρωμα τριών ατόμων με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχο Δαδούδη Κωνσταντίνο και τον Επιπυραγό Στούπα Δανιήλ, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με θέμα:

«ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ».

Στην επίδειξη πήρε μέρος το Περιφερειακό Τμήμα TRENTO του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού με το τμήμα εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών, με διασωστικά σκυλιά που έφερε μαζί του.

 Στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις μεταξύ των επαγγελματιών διασωστών – πυροσβεστών και των εθελοντών διασωστών, τόσο του Περιφερειακού τμήματος Δράμας του Ε.Ε.Σ. όσο και του περιφερειακού τμήματος TRENTO του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού.


Αναλύθηκαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι εθελοντές, και επιβεβαιώθηκε  για άλλη μια φορά η άριστη συνεργασία  μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και των Εθελοντικών Ομάδων.

 

 

                Δράμα 11 Ιουνίου 2018

                 Ο    Δ ι ο ι κ η τ ή ς

 

 

                Κωνσταντίνος Πασχ. Δαδούδης     

                  Αντιπύραρχος

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ